Mit csináljak? Azt hiszem megőrülök.
annak a válaszolónak aki meg Magyarországot hozta fel, a Biblia meg egyéb más könyvek mellett.:
Itt a teremtő Isten törvényeiről beszélünk amiben nincs országhatár mindenkinek így kellene gondolkodni, nem úgy, hogy Én X nemzetiségű vagyok rám nem vonatkozik.
Mindenkire vonatkozik ez nem magán ügy.
ezért tart is az emberi társadalom, mert magán ügynek tekintik azt amit Jézus köz ügynek tart, csak hogy kibújjanak az Isten előtti felelősség alól.
ma 17:00
Gondolkozz el azon, hogy a válaszaid, miért csak 38 %-ban hasznosak!
Szexelni jó, de a következményeket már nem számolja...nem vállalj a felelősséget.Pedig a felnőtté válás erről szól.
Az ilyen kérdések mindig akkora háborút indítanak el a gyiken, hogy csak kapkodom a fejem.Ha az itt válaszolók az életben találkoznának fegyverrel a kezükben, abból vagy nagy vérontás lenne, vagy ha humánusabbak, akkor bazi nagy veszekedés...
Ja és aki azt mondja, hogy önzőség az örökbeadást szorgalmazni meg stb...
Az nem önzőség ha valaki megszüli és a kukába dobja?!
#65 - a művi abortusz is a felelősségvállalás egy módja.
"Az nem önzőség ha valaki megszüli és a kukába dobja?!" - de, az is önzőség lenne, büntetik is. Szerencsére itt ez az eshetőség szóba sem került, szóba sem jön, a fiatalkorú terhes lány helyesen járt el, nem titkolta el a terhességét, és a családja is úgy tűnik helyesen jár el, igyekszik vele együttműködni és segíteni a helyzet megoldása érdekében.
Jézusom, undorító, hogy ilyen vallási fanatikusok vannak. :S Remélem, a lányod többé szóba sem áll azzal a képmutató barom férfigyerekkel. Ha annyira vallásos az a hülyegyerek (bár bocsánat), akkor azt nem olvasta, hogy házasság előtt nincs szex? Akkor ahhoz tartotta volna magát, ostoba szentfazék.
Hála a jó égnek, hogy a lányod nem elvakult szerelmes és tart vele ebben az ostobaságban, de így is egy életre szóló lecke lesz neki.
Még szerencse, hogy ilyen anyja van, mint te; kívánom nektek, hogy mihamarabb legyetek túl ezen!
"Ha annyira vallásos az a hülyegyerek (bár bocsánat), akkor azt nem olvasta, hogy házasság előtt nincs szex? "
Na igen, ezen akadtam ki én is.... koton meg a védekezés az fúj, az tilos, de házasság előtt lehet szexelni???
Utálom az ilyet, ha annyira vallásosak, akkor tartsák meg az ÖSSZES szabályukat, ne pedig kedvükre mazsolázzanak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!