Miitcsináljak? Ha ez igy folytatodik megőrülök.
2012. okt. 2. 00:39
2/12 A kérdező kommentje:
Ne haragudk, de akármelyik szögböl nézem nem látom miért lehetnék rájuk féltékeny. Elmagyaráznád? Vagy ha arra gondolsz hogy van a bátyámnak barátnője akkor hozzá teszem nekemis van majdnem 2éve barátom.
Szerintem(most lehet nagy hülyeséget mondok) a legjobb, ha minél hamarabb elköltözöl, amivel bizonyítod a szüleidnek, mennyire elviselhetetlenek a bátyádék, ezenkívül, hogy fiatalabb vagy és mégis külön tudsz költözni, el tudod tartani magad és ezután talán őket is kiteszik.
Más megoldást nagyon nem látok.
2012. okt. 2. 01:07
4/12 A kérdező kommentje:
Itt az a bökenő hogy 1év múlva leszek csak 18 és szintén csak 1év múlva fejezem be a sulit is, de tovább akarok tanulni(persze mellete szeretnék vlmi munkát találni) :S de ahogy lehett megyek mint a sicc, valószinüleg külföldre
Mert most te egy senki vgy otthon kuss a neved. A sógornő a kismama neki kell kedvezni és a pénz is rájuk megy el a szüleidtől egyértelmű. Irigyled hogy nekik már most lesz babájuk te meg sápitozhatsz 10 évig is hogy jajj nincs péneztek azért nincs baba míg a szüleid a kicsit támogatják így még ha szülnél is a tiednek már kevesebb jutna irigy vagy!!!
2012. okt. 2. 01:20
Nem tudod máshol tölteni az időt, ahol nyugi van? Másnál aludni is néha... tényleg ilyen diliházban nem lehet meg a lelki nyugalmad.
2012. okt. 2. 01:41
elkoltozhetsz mar 17 evesen is alberletbe vagy akarhova, a kutya nem fog teged visszakenyszeriteni. csak akkor dolgozni is kene.
megis micsinalnal amugy? ra akarod beszelni oket az abortuszra?:D vagy mit? mostmar mindegy megvan a gyerek, elhiszem hogy a batyadek nem epp jo tarsasag de ahogy olvaslak szerintem te se vagy egy kellemes szemelyiseg.
2012. okt. 2. 01:49
7.+1
miért vagy ennyire elfoglalva a mások életével? ok, zavar a jelenlétük, a veszekedés, de ez nem indokolja ezt a kirohanást, ezt a lenézést és ezt az éles kritikát, már-már megvetést a tulajdon bátyáddal szemben. foglalkozz a saját életeddel, hidd el, neked is sokkal jobb lesz úgy
2012. okt. 2. 01:57
teljesen megértem a problémádat és tök igazad van,minek vállal olyan ember gyereket aki nem tudja eltartani főleg hogy mindennapos a veszekedés.egy dolgot tudsz tenni,beszélni velük hogy idáig nyugalomban éltetek és nem zűrzavarban,örüljön a kisasszony hogy befogadtátok és ne csinálja a p*csáját,örüljön neki hogy van hol laknia ,azt meg tudhatta hogy egész nap otthon kell lennie nem?Az én házamba biztos nem veszekedne meg nem emelné fel a hangját!!
2012. okt. 2. 02:36
Nem tudsz velük mit csinálni.Esetleg ha a szüleiteknek lesz elegük belőle,akkor kipenderítik ezt a két léhűtőt az utcára,bár az is kétséges,mert ott a gyerek.Ő lesz szerintem a legnagyobb vesztese ennek az egésznek.Én sem értem,minek vállalnak olyanok gyereket,akiknek nincs elég pénzük eltartani.
2012. okt. 2. 09:19
Kapcsolódó kérdések: