Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz/Önökhöz, hogy az exem megpróbálja elperelni tőlem a kisebbik gyermeket, mert csak Ő az övé. A lenti mezőbe folytatódik a kérdésem, amire várom válaszát. Tud segiteni?
Bocsi, de hagyjuk ezt a hülye magázódást!
Ha nem vagy alkalmatlan a gyereknevelésre, akkor nem fogja tudni elperelni. Kedves ex férjedurad abszolút szeplőtelen tökély? Ha pereskedni akar, akkor készülj fel belőle és amit csak lehet, hozz fel, hogy az alkalmatlanságát bizonyítsd. Alapból anyapártiak a bíróságok, tehát ha nálad nincs gixer, akkor jó eséllyel nincs félnivalód.
ma 18:47
ugye te vagy az aki a magázódás miatt ki írt egy kérdést is? Meg sok válaszban a magázódást kritizálod? Ha zavar a magázódás miért reagálsz rá? A kérdező a magázódással csupán a tiszteletét fejezi más idegenekkel szemben,és evvel nincs is gond.
Kedves kérdező.
Azért ahhoz több kell,hogy elvegyék a lányodat mint az áskálódás,vagy ujjal mutogatás rád.
Csak képletesen kérdezem:
-nem vagy alkoholista?
-nem vagy ön vagy közveszélyes?
-nem állsz drogok hatása alatt?
- nem a prostitúcióból keresed a pénzedet?
Biztos vagyok benne,hogy mindegyik kérdésemre hatalmas(és felháborodott) NEM a válasz.
Akkor nincs miért aggódnod.
Te legyél nyugodt,adj meg mindent a gyermekeidnek,igyekezz minél több időt velük tölteni(és nem a gyermekelhelyezési per miatt,hanem mert gyorsan nőnek a gyerekek,és ne maradj le a gyerekkorukról)
Legyél mindig nyugodt az ellened áskálódóakkal,mert evvel nem fognak tudni mit kezdeni..Majd rájönnek,hogy nem csináltál semmi olyat ami miatt támadhatnának.
Először is köszönöm, hogy csak jókat irtak/irtatok!
Nem volt a férjem és az első gyermekem apja lelépett még amikor terhes voltam. Azzal akarnak vádolni, hogy éjjeleken át a kocsmában vagyok. Az első tárgyaláson már túl vagyunk és ott közöltem a bíró kérdésére: " akkor intézem a kocsma dolgait, amikor a gyermekem ( 21 hónapos ) édesapjánál van vagy ALSZIK, és általában éjjel alszik, és akkor tudom intézni a dolgaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!