Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem elhagy ha nem...

Feleségem elhagy ha nem vállalok gyereket. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sokat beszéltünk már erről régebben és ő most lett kész arra, hogy anya legyen. Mindenképpen akar gyerek(ek)et viszont én még nem és lehet, hogy később sem. Nincs bajom velük de félek a felelősségtől és a gyerek az egy életre van nem pedig pár órára/napra, ráadásul komoly dolog. Szeretjük egymást de azt mondta, hogy fájna neki de ha én ezt nem adom meg neki akkor inkább külön éljük tovább az életünket. Nem tudom mit tegyek, nem akarom elveszíteni.

28F

2012. szept. 29. 12:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
100%
37: A kérdésből nem derült ki, hogy konkrétan miről beszélgettek. Mert ha volt arról szó, hogy lehet, hogy nem is akarnak egyáltalán gyereket, akkor igazad van. De ha csak arról volt szó, hogy majd egyszer és a férj nem mondta, hogy talán soha, akkor nem csoda, ha a nő most csalódott.
2012. szept. 29. 13:12
 42/122 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem felesleges vitatkozni, úgy tűnik, sosem lesz egyetértés. :)

Úgy tűnik, tele van ez az oldal bevadult nőkkel. Ilyenkor örülök, hogy nő létemre sem vagyok ilyen... A többi topic is tele van ilyesmikkel: apa csak fizessen gyerektartást, de eszébe ne jusson elvinni a gyereket, az már főleg eszébe ne jusson, hogy nála helyezzék el a gyereket váláskor (pedig sokszor mennyivel jobb az!!)...

2012. szept. 29. 13:13
 43/122 anonim ***** válasza:
80%

Gondolt át, h szeretél-e gyereket és szeretnél-e valaha. Ha 10 év múlva lehet az neki már késő, mert Ő fiatal anyuka szeretne lenni akár 2-5 gyerekkel. Ha 30 évesen kezdi el akkor nem biztos, h lehet neki annyi amennyit szeretne. Vagy nemtom. Remélem érted a lényeget. Menj el egy pár napra egy nyugis helyre és gondold végig. Sétálj el egy óvoda mellett vagy menj el egy kórház gyermekosztályára és nézz be az ablakon. Lehet, h csak egy kis inspiráció kell.

24/N

2012. szept. 29. 13:14
 44/122 anonim ***** válasza:
77%
39: na erről van szó.
2012. szept. 29. 13:14
 45/122 anonim ***** válasza:
38%

Oké, most számold meg hányan tették fel a kezüket.

Ez nem egy olyan dolog, hogy felkelek reggel és választás elé állítom a férjemet, aki számomra a legfontosabb a világon.

És igen, várnék, mert arról az emberről van szó, akivel le akarom élni az életemet.

Szóval egy kezet már számolhatsz..

2012. szept. 29. 13:15
 46/122 anonim ***** válasza:
90%

"Mi az, hogy nem lehet várni??"

A férj azt mondja, hogy lehet, hogy nem is akar. Nem azt, hogy ő várna 2-3 évet még.

Most üljön ott a nő a körmét rágva, hogy mi lesz a döntés pár év múlva?

2012. szept. 29. 13:16
 47/122 anonim ***** válasza:
77%

"És igen, várnék, mert arról az emberről van szó, akivel le akarom élni az életemet. "

Meddig lennél hajlandó várni? Ha teszem azt ez 35 évesen derül ki és a férjed közölné, hogy bocs, mégsem akarok?

2012. szept. 29. 13:17
 48/122 anonim ***** válasza:
88%
Én sem látok ebben semmi zsarolást. A nő nyílt lapokkal játszik, ha a párja nem akar gyereket, akkor inkább folytassák külön, ő talál majd olyat, aki akar. Nem kényszeríti a férjet, csak felvázolta, hogy mit fog tenni.
2012. szept. 29. 13:17
 49/122 anonim ***** válasza:
29%

Nem, beszéljék meg!!!

Ezt kell tanácsolni, nem azt, hogy igaza van a feleségednek és még véletlenül sem zsarolt meg. Nem a francokat.

Erről beszélgettek régebben, tehát feltételezhető, hogy a férj álláspontja is szóba került.

Egyébként valaki írta a gyerekkórházat. Na ezt nem ajánlom. Óvoda, bölcsi, játszótér, ez oké, de kórházba ne menj, ott nem egészséges gyerekek vannak és ez megijeszthet egy olyat, aki egyébként is gondolkozik a gyerekkérdésen.

2012. szept. 29. 13:18
 50/122 anonim ***** válasza:
29%

Addig várnék, ameddig megbeszéljük.

Én nekem eszembe sem jutna azt mondani, hogy drágám, most értem meg a dologra, vagy megcsinálod, vagy vegyél ki valahol egy szobát.

Megmondom, hogy én készen vagyok rá, ő akar-e, ha nem, akkor mikor akar, vagy mikor térjünk vissza a témára. És itt lehet kompromisszumot kötni, ennek egy házasságban automatikusan működnie kellene.

2012. szept. 29. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!