A nőknek tényleg nincs humorérzéke? A feleségem megsértődött.
Figyelt kérdés
Egyik nap beszélgettünk a feleségemmel a lányunkról, mindkettőnk szerint szép lány lett.
Én viccből megjegyeztem, hogyha nem lenne a lányom, akkor tudnék vele mit kezdeni az ágyban erre a feleségem megsértődött és azóta is húzza a száját.
2012. szept. 22. 18:57
1/57 anonim válasza:
Már bocs, de ez inkább degenerált beszólás, mint vicces...
2/57 anonim válasza:
A nőknek kérlek szépen van humor érzéke, de ez nem vicc volt, hanem tapintatlanság, és kissé bunkó dolog is.
3/57 anonim válasza:
Nekem van humorérzékem, de ez szerintem sem vicces, inkább ijesztő megjegyzés, hogy ilyenek egyáltalán eszedbe jutnak a lányodra nézve. :S
4/57 nevem-senki válasza:
Nekem piszkosul jó humorérzékem van, de ez nemhogy nem vicces, de egyenesen undorító!
5/57 anonim válasza:
Jesszus ez de undorító!!! Ez egy kicsit sem vicces...
6/57 anonim válasza:
Én is nő vagyok, és mi is viccelődtünk már itthon ilyesmivel. Nyilvánvaló, hogy egy apa nem akarja megdugni a saját lányát, ezzel csak tréfásan elismeri, hogy jó nőnek tartja. Szerintem semmi gáz nincs az ilyen beszólásban, csak az emberek többsége pavlovi reflex módjára sértődik meg mindenen, amin szerinte "illik" megsértődni.
7/57 anonim válasza:
Remélem hogy fake... Ha meg nem, akkor jó mélyre eláshatod magadat, kis mocsok csíra.
8/57 anonim válasza:
Ezen én sem röhögnék, pedig nő létemre én vagyok az, aki a napi poénokat küldi a férfi kollégáknak, még a kétértelműeket is. Azokon szoktunk röhögni. Ez viszont nem vicces.
9/57 A kérdező kommentje:
Nyilván nem komolyan mondtam.
2012. szept. 22. 19:05
10/57 anonim válasza:
Férfi létemre, ez a beszólás elég necces, még ha értem is, hogyan gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!