A nőknek tényleg nincs humorérzéke? A feleségem megsértődött.
Egyik nap beszélgettünk a feleségemmel a lányunkról, mindkettőnk szerint szép lány lett.
Én viccből megjegyeztem, hogyha nem lenne a lányom, akkor tudnék vele mit kezdeni az ágyban erre a feleségem megsértődött és azóta is húzza a száját.
Hát akkor te nagyon nem vagy képbe,hogy mi is az a vicc :D
Debil
Itt nem is az a baj hogy kicsúszott a száján, meg hogy másik nőre gondolt, hanem maga a tény hogy a másik nő a LÁNYOD!!! Értem én h nem úgy gondoltad, de már önmagában az hogy ez a gondolat megfogalmazódott benned....
És hogy mit csinálj hogy szóba álljon veled? Szerintem várj. Itt nem hiszem hogy segít egy bocsánatkérés vagy egy csokor virág.
Szerintem jogos.
Nekem elég jó a humorérzékem, a perverz dolgokon át az egészen elvont humorig ( sőt, még a femiligáj féle tapló humort is imádom) mindenen tudok mulatni, de ez sok.
Egy normális apának eszébe nem jut a lányára nőként tekinteni, ergo az sem ötlik fel benne, mi lenne, ha nem a lánya lenne.
Ez egyszerűen gusztustalan és perverz dolog.
Az egy dolog, hogy egy apa látja (hiszen van szeme) ha a lánya szép, de elképzelni, mit tenne vele, ha idegen nő lenne...
Meg eleve, ahogy kifejezted magad "tudnék mit kezdeni vele az ágyban"...
Ha azt mondod, hogy mondjuk nem a lányod lenne és fiatal lennél, biztos szemet vetnél rá, olyan szép.
Na ez mondjuk egy normális megfogalmazás.
Emellett nem vagyok prűd sem (sőt...), de ami sok az sok és kész.
L/25
Elegen leírták már, hogy ez nem vicces, hanem ijesztő. Gyakoribb mint hinnéd, hogy egy apuka ráizgul a saját lányára és zaklatni kezdi... ezért nem vicces az ilyesmi.
Meg persze azért sem, mert még ha egy idegen nőre is mondanál ilyet, az is sértő a feleségednek, mert ha nincs egekben az önbizalma akkor azt hiheti neked jobban bejönnek az olyan kiscsajok mint a lányotok...
De belegondolhatnál fordítva is... lenne egy jóképű menő fiatok és a feleséged megemlítené hogy ha nem lenne a fiatok akkor tudna vele csodákat művelni az ágyban. Neked ez vicces lenne? Ha igen akkor eléggé elcseszett a humorérzéked.
Kedves Kérdező!
Egyetlen kérdést teszek fel:
Ha egy idegen férfi azt mondaná a lányodra, hogy tudna mit kezdeni vele az ágyban, mit szólnál hozzá? Mint apa?
Bennem az merülne fel, hogy szexuális tárgyként tekint rá, és minimum képen törölném!
Gondolkozz el ezen!
"Ha egy idegen férfi azt mondaná a lányodra, hogy tudna mit kezdeni vele az ágyban, mit szólnál hozzá? Mint apa?"
Nyakon vágnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!