Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek tényleg nincs humorér...

A nőknek tényleg nincs humorérzéke? A feleségem megsértődött.

Figyelt kérdés

Egyik nap beszélgettünk a feleségemmel a lányunkról, mindkettőnk szerint szép lány lett.

Én viccből megjegyeztem, hogyha nem lenne a lányom, akkor tudnék vele mit kezdeni az ágyban erre a feleségem megsértődött és azóta is húzza a száját.

2012. szept. 22. 18:57
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim válasza:
56%

Nem biztos, hogy kamu.

Az én apám is a kérdezőhöz hasonló volt.

2012. szept. 24. 19:00
 52/57 anonim ***** válasza:
4%

Figyelj kérdezo szerintem te jó apa vagy csak eszedbe jutott egy hulyeség,ami kicsuszott a szádon.Beszélj a feleségeddel,kérj bocsánatot és várj.Ha nem bocsát meg akkor késobb kérj bocsánatot de addig is vcsináld meg az ágyat pakolj ki a mosogatogépbolstb.Ilyen kis figyekmességek.Nálam ez mindig bejon ha megsért valaki.

Amugy egyetértek,én is megsértodtem volna és nem volt viccs de hát szép a lányod ennyi.

Amúgy ezt tobbet ne mond az asszony elott,senkivel kapcsolatban se és reggel csak ugy mondogasd hogy hu de csinos vagy ma vagy valami iylesmi.

Sok sikert!

Amugy LÁNY vagyok!

2012. szept. 24. 19:21
 53/57 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem vicces. Pedig én aztán mindenen tudok nevetni, de ez...fúj! Undorító! Kérj bocsánatot a feleségedtől...
2012. szept. 24. 19:23
 54/57 anonim ***** válasza:
76%
Minden viccnek a fele igaz. Így kezdődik. A másik az,én a helyében lehet még a lányom ajtaját is bezárnám,vagy el is költöztem volna ha tesz egy epés megjegyzést. EZ NAGYON DURVA! Ez NEM humorérzék kérdése!
2012. szept. 24. 20:41
 55/57 anonim ***** válasza:
91%
Idiota!
2013. márc. 9. 08:24
 56/57 anonim ***** válasza:
94%
Ilyeneken agyalsz perverz állat!
2013. márc. 9. 08:25
 57/57 anonim ***** válasza:
0%
Azt kellett volna, hogy egy tetszőleges nagyival tudnál mit kezdeni akkor nem sértődik meg mivel az öregebb.
2018. márc. 5. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!