Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek tényleg nincs humorér...

A nőknek tényleg nincs humorérzéke? A feleségem megsértődött.

Figyelt kérdés

Egyik nap beszélgettünk a feleségemmel a lányunkról, mindkettőnk szerint szép lány lett.

Én viccből megjegyeztem, hogyha nem lenne a lányom, akkor tudnék vele mit kezdeni az ágyban erre a feleségem megsértődött és azóta is húzza a száját.

2012. szept. 22. 18:57
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
75%
Miért vannak lepontozva akik azt mondták, hogy nem csak a lánya személye miatt gáz, hanem mert alapból rosszulesik a feleségnek a fiatal lányra nyálzás ténye? Biztos beszabadult ide valami öreg perverz pasas akire illik a leírás :D
2012. szept. 22. 21:00
 32/57 anonim ***** válasza:
85%

Humorérzék?

1. a lányoddal kapcsolatban emlegetted a dugást

2. egyáltalán, a feleségednek arról beszéltél, hogy milyen jó lenne egy másik nővel az ágyban

Te nem humoros vagy, hanem egyszerűen végtelenül bunkó. A feleséged helyében, ha ezután csak hosszabban ránéznél a lányodra, kirugdosnálak az ajtón, mielőtt tényleg megteszed, amin humorizáltál.

2012. szept. 22. 21:18
 33/57 anonim ***** válasza:
87%
Ez szerintem sem vicces volt, hanem morbid. Mellesleg minden viccben van igazság... úgyhogy... Na de mindegy. Ha egy idegen nőre mondtad volna, na akkor éthető lenne viccnek. Mellesleg van nő aki azon is megsértődik, nemkem se esne jól, de ettől még nem lenne gáz, mert a férfiak többsége ezt viccnek tartja, mert ennyi eszük van. de hogy a saját lányodra mondod, ez már nagyon ciki. A feleséged nem is azért lehet kiakadva mert őt sértetted meg ezzel, hanem a lányodat.
2012. szept. 22. 21:21
 34/57 anonim ***** válasza:
95%

Képzeld el, ha lenne egy fiad, és a feleséged mondaná, hogy: hallod, apa, ha nem én szültem volna meg ezt a gyereket, szívesen nyalogatnám a golyóit.

Megnézném, te mennyire röhögnél ezen.

2012. szept. 22. 21:22
 35/57 anonim ***** válasza:
92%

Ha a feleség helyében lennék, akkor a következő napokban csak akkor szólnék a kérdezőhöz, amikor azt ecsetelném, hogy a szembe jövő pasik, kollégák és ismerősök közül melyikkel mit tudnék csinálni az ágyban. De jó részletesen, hogy pl: na a Béla kollégádnak aztán jó teste van... De belemarkolnék abba a kemény, kisportolt fenekébe..kinézem belőle, hogy olyan mint egy vad csődör az ágyban...stb.

Aztán ha a kedves férjuramnak ez nem tetszik, akkor kiakadnék, hogy mennyire nincs humorérzéke.

2012. szept. 22. 21:26
 36/57 anonim ***** válasza:
93%
Valaki írta, hogy vizuális típus. Hát én is. És ezt most így el is képzeltem! Úristen! Van humorom, de ez... Még ha valami haverodnak lököd ezt a dumát, lehet bejött volna neki, bár lehet, hogy neked már nem, ha viccből közli, hogy ő is jól meghúzná a lányod...
2012. szept. 22. 22:06
 37/57 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy előttem már leírták:

1. Az emberben a saját gyerekével kapcsolatban ilyesmi általában fel sem merül.

2. A házastársnak ecsetelni, hogy mással tudnál kezdeni bármit is az ágyban, bunkóságra vall.

2012. szept. 22. 22:25
 38/57 anonim ***** válasza:
75%
Ez ijesztő.
2012. szept. 22. 23:10
 39/57 anonim ***** válasza:
87%
Ezen en is megsertodtem volna pedig en aztan nagyon egy durva viccu no vagyok akitol a pasik is zavarba jonnek..de ez mar nekem is sok teljesen megertem a feleseged haragjat...azert gondolom akkor jol megfigyelted a lanyod hamar igy nyilatkozol rola.
2012. szept. 23. 00:09
 40/57 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem humorérzék kérdése! Ilyet nem mondunk a gyerekünkkel kapcsolatban! Nem is értem, hogy jutott eszedbe?!
2012. szept. 23. 06:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!