A nőknek tényleg nincs humorérzéke? A feleségem megsértődött.
Egyik nap beszélgettünk a feleségemmel a lányunkról, mindkettőnk szerint szép lány lett.
Én viccből megjegyeztem, hogyha nem lenne a lányom, akkor tudnék vele mit kezdeni az ágyban erre a feleségem megsértődött és azóta is húzza a száját.
Az ilyesmit tényleg nem szabad, sem nő előtt sem más előtt, mert rendesen megszívhatod. :)
Ezeket a gondolatokat inkább tartsd magadban, de örülök neki, hogy legalább te is olyan vagy, aki ezt nyíltan kimondja. Nem is kell kertelni, tekintve ez is csak egy sima megjegyzés volt... aki pedig halálkomolyan gondolja az ilyet, az nem ember.
Nekem van humorérzékem bőven, de ez nem vicces.
Szóval még ha nem is a saját lányodról lenne szó, egy ilyen beszólás akkor sem nevetséges, nem vicces.
Ilyenekkel nem viccelünk.
Nekem is gyönyörű fiam van és szoktam mondani, hogy biztos imádni fogják a lányok...de ilyet még gondolni sem akarok, mint amit te mondtál. Ez gáz volt, pedig nő létemre nekem is van humorérzékem.
Azóta ezen duzzog???
Értelmes nőt kellett volna feleségül venni. Na mindegy, ez már veszett fejsze nyele...
A humorérzék az intelligenciához és a lelki jóléthez kötött, nem a nemhez. Ez az elsődleges feltétel.
Emellett bizonyos pszichés betegségek erősen rombolják az eredetileg meglevő kiváló humorérzéket, pl. mély depresszió és a paranoid állapotok.
Sok ember hiszi azt, hogy ha agresszorkodik, akkor az - szerinte - vicces, és aki ezt "nem érti", azaz megsértődik (joggal), vagy visszaszól, akkor "nincs humorérzéke".
A feleséged bizony joggal sértődött meg, mert nemhogy vicces nem voltál, de kifejezetten bunkó. Remélhetőleg megvan benned a megfelelő erkölcsi gát (gyk: a saját gyerek d.gása tabu), mert ellenkező esetben igen hamar kerülhetsz nagyon vicces fiúk közé, és rájössz, hogy mi a valódi humor és mi a humornak címkézett agresszió közötti különbség...
Milyen agresszor???
Nem azt mondta, hogy megdugná a lányát, hanem azt, hogy HA NEM LENNE A LÁNYA, akkor tudna vele mit kezdeni az ágyban. Komolyan, ez már beteges prüdéria. Pláne úgy megsértődni ezen, hogy utána napokig nem áll szóba a férjével. Mondjuk én eleve mindig rühelltem a duzzogásra hajlamos embereket. Duzzogni az ovisok szoktak. Felnőtt emberek leülnek megbeszélni a dolgokat, aztán fátylat borítanak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!