Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális a szüleim...

Szerintetek normális a szüleimtől?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, most érettségiztem és nem vettek fel egyetemre/főiskolára! Most azt mondták a szüleim el kell mennem dolgoznom, az odáig rendben is van, mert én elmegyek, de azt mondták, hogy innentől az én dolgaim nekem kell a fizetésemből finanszírozni (körmös, hajfesték, kaja, ruha, bérlet, stb) Szeretnék egy dologra vagyis nem egy dologra gyűjteni és ezt mondtam is nekik, azt mondták nyugodtan gyűjthetek, de mellette ezeket mind fizetnem kell holott ők is tudnák, nem vagyunk szegények! Ez normális? Máshol is ez van, hogy már 18 évesen ha dolgozik a gyerek, akkor fizetnie kell mindent, amit akar magának, meg, ami létszükséglet? Nem hiszem el, hogy nem segítenek semmibe! Elvagyok keseredve, miért szívatnak és majdnem, hogy dobnak ki a nagy világba, mert már 18 vagyok? Azt mondták annak örüljek, hogy egyáltalán még itthon lakhatom! Szerintetek ez normális? Ha lehet tapasztalt felnőttek válaszát várom legfőképp! Köszönöm a segítséget!
2012. aug. 12. 16:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 anonim ***** válasza:
81%
Konkrétan mi ez az értelmes dolog? Csak van neki neve is.
2012. aug. 12. 17:16
 52/112 anonim ***** válasza:
74%
Nekem anno haza is kellet adnom mindezek mellet + 40 ezret. Inkább fogtam magam és leléptem albérletbe. Ma már saját lakásom van.
 53/112 anonim ***** válasza:
78%
Akkor autó lesz az a titokzatos dolog :)
 54/112 anonim ***** válasza:
52%
Ez nem normális.A szülőnek segíteni kellene,pláne ha tehetik is.Majd még ők is szorulhatnak rád és kevés lesz a nyugdíjuk, akkor te is beintesz nekik?
2012. aug. 12. 17:17
 55/112 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem a kaja az egy kicsit túlzás. Az úgy oké, hogy a műkörmöst, a fodrászt te fizeted, de a kaját miért? 18 évesen honnan legyen annyi pénzed, hogy saját lakásod legyen? Vagy azt akarják, hogy állj ki az útszélére? Inkább segítsenek neked valamilyen normális, jól fizető állást találni. Amúgy nem olyan egyszerű bejutni ám az egyetemre, mert kevés államilag finanszírozott hely van. A fizetős szakot meg nem biztos, hogy kitudják fizetni.
2012. aug. 12. 17:17
 56/112 A kérdező kommentje:
Én egyedül nem akarok lelépni, majd ha lesz egy már hosszabb kapcsolatom és a párommal!
2012. aug. 12. 17:18
 57/112 anonim ***** válasza:
73%
vagy plasztikai mutet :D
2012. aug. 12. 17:19
 58/112 A kérdező kommentje:
A két utolsó választ megköszönném! Szerintem is ez nem normális valamilyen szinten! Pláne, hogy tudnák is finanszírozni, én meg majd alig tudom és mégis elvárják!
2012. aug. 12. 17:20
 59/112 A kérdező kommentje:
Nem, nem találtátok el azt az "értelmes" dolgot!
2012. aug. 12. 17:21
 60/112 anonim ***** válasza:
74%

Szerinted 1 milliót egy sima érettségivel,egy hónap összegyűjteni. Az több év,gondolkozz egy kicsit reálisan.

Több évig még nem kell rezsit semmit fizetned csak magadnak ruhát és hajfestéket, ennek inkább örülj.

2012. aug. 12. 17:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!