Normális ez? (kérdés túlbalbalbal)
Figyelt kérdés
Apám folyton a konyhában ül és anyával beszélget vagy vitázik. És akárhányszor kimegyek, kajáért vagy inni, leszid, ordibál velem, hogy idióta vagyok és csak zabálok meg fogyasztom a vizet, h iszok.
Most nem merek kimenni enni, pedig már ideje lenne egy reggelinek...
Anya soha nem szól rá, mikor ezt csinálja és meg megijedek tőle.
2012. aug. 9. 13:09
1/10 anonim válasza:
Én a helyedbe visszaszólnék neki, bár nem tanácsolom hogy ezt megtedd, mert bajod is eshet, azt meg nem szeretném.
2/10 anonim válasza:
Furcsa családi kapcsolat. Nem normális dolog.
3/10 anonim válasza:
Ha van saját pénzed, menj le, és vegyél valami kaját
4/10 anonim válasza:
spájzolj be a szobádba egy rakat nem romlandó kaját.
5/10 anonim válasza:
Nem. Ez nem normális. Nem dolgozik senki nálatok?
6/10 A kérdező kommentje:
Anya nem, apa igen, de már ő sem ment két hete melózni. Ha visszaszólnék képes lenne megütni. És lány létemre nem bírom magam megvédeni.
Ha boltba megyek, akkor is kiabál és múltkor el is vette amit vettem, pedig saját pénzemből volt...
2012. aug. 9. 13:44
7/10 anonim válasza:
Én a helyedben kiszökdösnék voltba,amiket meg vettem,azokat becsempészném,eldugnám és megenném.És jól bezárkóznék a szobába.
8/10 A kérdező kommentje:
de nem tudok kiszökni, mert ott ül, látja hogyha kimegyek és azt is, hogyha hazajövök...
2012. aug. 9. 18:03
9/10 anonim válasza:
Nekem támadt két ötletem, bár az egyik kissé őrülten hangzik. :D Lemész boltba veszel magadnak kaját meg inni valót és leülsz valahová ahol eltudod fogyasztani. A másik verzió: mielőtt elmész kinyitod az ablakot, elmész boltba és mielőtt bemész az ajtón bedobálod a kaját az ablakon, úgy hogy ne lehessen hallani azt amikor földet ér. Én a helyedbe az elsőt csinálnám meg, de a másodikra is képes lennék ha a szükség úgy hozza. :D
10/10 A kérdező kommentje:
padlásszobám van.. durva lenne oda bedobni bármit is... :)
2012. aug. 19. 15:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!