Szerintetek normális a szüleimtől?
Igen. Elvégre 18 éven keresztül eltartottak téged. Most elmész dolgozni, nem várhatod el tőlük, hogy fizessék a körmeidet, hajfestéked, bérletedet (ami nem létszükséglet...). A kaján sem háborodhatsz fel, ha adsz valamit a családi kasszába. Hiába nem vagytok "szegények", azért illik segíteni a szüleidet...
Kivétel: ha tanulsz és nem tudsz még dolgozni, bár ez, mint tudjuk, nálad nem áll fenn.
19L
Hogy te mekkora egy hisztis pi.csa vagy! Én már 16 évesen elmentem nyáron dolgozni, és képzeld el akkor már hogy volt fizetésem, nem kunyeráltam anyáméktól pénzt, hanem szépen megvettem amire szükségem volt!
Komolyan elcsodálkozok, hogy a mai tinik (tisztelet a kivételnek) mennyire elkényeztettek és milyen szinten lehúzzák a szüleiket és ezt természetesnek is veszik!
Nagyon el vagy tévedve!
nem lehet hogy majd abban akarnak segiteni amire gyujteni akartal? csak akarjak h tanuld az eletet kicsit. amiben nagyon igazuk van. nekem segitettek a szuleim nagyon sokaig, most 26 vagyok, hat rohadtul nehez keson beilleszkedni a vilagba. akik mar hamarabb elkezdtek sokkal konnyebben veszik az akadalyokat zokszo nelkul.
te ismered a szuleidet egyebkent, tuti hogy komolyan gondoltak h orulj h ottlakhatsz? nem csak ilyen epes humoruk van?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!