Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Én ezt...

Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés

Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????

A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!

2012. júl. 28. 10:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/159 anonim ***** válasza:
75%
nem k urvázhatnak házasságban,mert a megcsalás a férfiaknál is bűn. de attól még nem egy európainak való a kultúrájuk.
2012. júl. 28. 20:53
 62/159 anonim ***** válasza:
33%
Akkor el vagy tévedve, a muszlimok tarthatnak szeretőt, ahányat akarnak.
2012. júl. 28. 21:28
 63/159 anonim ***** válasza:
68%
sőt még el is vehetik őket IS
2012. júl. 28. 21:32
 64/159 anonim ***** válasza:
74%

utolsó te nagyon nem értesz a dologhoz akkor minek ugatsz bele? mit okoskodsz?

inkább olvass! ne gyakorikérdéseket..könyveket.vagy keress a neten e-bookot.

nem tarthatnak szeretőt,régen korbácsolással büntették. a megcsalás a férfiaknál is bűn és az első feleségnek bele kell egyeznie,hogy a férj elvehessen egy újat, ha beleegyezik akkor kérheti,hogy ne lakjanak együtt,hanem külön lakást vegyen mindkettőnek.

2012. júl. 28. 22:40
 65/159 anonim ***** válasza:
19%

Te nem vagy képben! A férfi szabadon választ feleséget, annyi szeretőt tart, amennyit jónak lát. A felesége még véletlenül sem szólhat bele.

Nézz utána, mert szerintem te kevered valamelyik más vallással!

2012. júl. 28. 22:54
 66/159 anonim ***** válasza:
77%

azonnali válási joguk van, kiköthetik,hogy csak egy felesége lehet a férfinek.

de mondom ne gyakorit olvass,hanem könyveket;)

2012. júl. 28. 23:00
 67/159 anonim ***** válasza:
96%

"Ha a szöveget a szó szoros értelmében vesszük, és nem tudjuk azt a tényt, hogy az iszlám négy feleséget enged, akkor azt gondolhatnánk a bekezdés értelmében, hogy elvehetek nőket kettesével, hármasával, négyesével. Vagyis egy muszlim férfi egyszerre elvehet feleségül, hármat, aztán négyet, aztán kettőt, aztán megint hármat. Ez az értelmezés persze téves, a helyes a következő:

Tovább a teljes cikkre: [link]

idióta

2012. júl. 28. 23:06
 68/159 anonim ***** válasza:
18%

nevetséges vagy kedves utolsó, de oké. degeneráltakkal nem kívánok vitatkozni:

" a házassági szerződésben éppen ezért kikötik,hogy a férj újabb házasság esetén,azonnali válási jogukkal élni kívánnak"

menj aludni.

2012. júl. 28. 23:13
 69/159 A kérdező kommentje:

Elvagytok amúgy? :)

Utána kérdeztem...lehet több feleségük,de ma már nem szokás. És az is igaz,hogy,ha el akarnak venni még egy nőt abba bele kell eggyeznie az eslő feleségnek is.

2012. júl. 28. 23:44
 70/159 anonim ***** válasza:
69%
Igen, neked a szebbik verziót adják elő. :) Különben egy dolog, mit ír a Korán meg mi a gyakorlat. Az utóbbi sokkal kegyetlenebb.
2012. júl. 28. 23:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!