Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!
Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????
A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!
Ennek talan jobban lehet hinni. mert eyt muszlim nok irtak
Korábban írtad:
"A muszlim vallást hajlandó lennék felvenni és ők is elég vallásosak,de velem,főleg,hogy tudják,hogy én európai vagyok nagyon elnézőek."
Most meg:
"De ők nem olyan vallásosak!!!!! Anyukája bekötött fejjel jár,de nővére férjnél van és cici kirakós mi ruhákat is hordhat. A másik pedig,hogy.ha olyan angyon vallásosak lennének akkor alapból nem engednék a fiukat ANIMÁTORnak."
Csak én érzem itt a paradoxont?
Az egy dolog, hogy az anyja nővére hogyan öltözködik. Neki más férje van, aki nem rokonuk, egész más felfogással. Attól még ők lehetnek betokosodott arabok, a nagy részük az.
Annak meg mi köze a vallásossághoz vagy a szigorú nézetekhez, hogy engedték animátornak a fiúkat? Az arab férfinek nem parancsol senki. Még ha azt írnád, hogy van egy lányuk, aki cicivillantós ruhákat hord, azt mondom, ők már nem olyan szigorúak. De az, hogy hagyják dolgozni a fiúkat? Ugyan miért ne hagynák? Ők is pénzből élnek, az orvosira is kellett pénzt összedolgoznia, teljesen logikus. Az ilyen erkölcsi megkötések csak a nőket terhelik.
Úristen mindenki itt aggódik érted te meg nevetős fejekkel megint véded :D hát ehhez már nem tudok hozzá szólni mindenki ott bassz@ el az életét ahol akarja, legalább arra reagálnál amilyen indokokat hoztunk fel, hogy ne tedd...
Rózsaszín ködös kislány....
Miért, mivel jár ez a munka, amit egy megrögzött muszlim nem engedne a fiának végezni, áruld már el! Mert programokat szervez? Mert tudtommal ezt takarja.
Mint mondtam, egy arab férfi nincs korlátozva. Konkrétan nekik a k*rvázás sincs megtiltva, ilyenformám nem tudom, mi olyan feladatot láthat el animátorként, ami ütközne az elveikbe.
Azért majd kérj meg valakit az egyiptomi magyar nagykövetségen, mikor majd a hazameneteledet próbálod elintéztetni velük, hogy emeljék ki újra a kérdésed és tőmondatokban írják le, mi van veled! :)
Bár azt hiszem, a tévében úgyis benne leszel, mint szenvedő anyuka, aki nem látta évek óta a gyermekét és nem tudja hazahozatni onnét ebbe a hülye rasszista országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!