Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Én ezt...

Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés

Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????

A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!

2012. júl. 28. 10:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/159 anonim ***** válasza:
42%
Nekem általánosban jött 6.osztályban egy arab fiú, abban az évben költöztek Magyarországra. Mindenkivel udvarias volt, aztán 1 hónap múlva egy lány elkezdte viccből piszkálni, és a fiú mindenki előtt szó nélkül megütötte. vagyis inkább a "pofán verte" pontosabb kifejezés. Egy lányt. Aztán egyre többször agresszív volt, és egyre gyakrabban verekedett fiúkkal is, és kicsapták. Pedig egyébként mindig mindenkivel udvarias és kedves volt. De agresszív, és nem sok kellett ahhoz, hogy kiváltsuk ezt belőle.
2012. júl. 29. 13:23
 82/159 anonim ***** válasza:
39%

81-es, ez most hogy jött ide? lol.

A kérdező az életét már eldöntötte. mindenképp rosszul fog járni a gyermek is (majd) hiszen házasság nélküli "fattyú" lesz, és mint ahogy Magyarországon is , valljuk be, egy kicsit még elítélik a családon kívüli gyerekeket (főként kisebb városokban és falvakban leginkább)... Pláne kinn, ahol még fontosak a vallási értékek, ahol iszlamista pártok vannak stb... Mondtam már nemrég, ha a gádzsó nem veszi el, ott van a baj. Ha most sos elvenné, a Kérdezőnek és a majdani gyerekének nem lenne baj, de házasság nélkül esélytelen a boldogulása. Még itt is szinte esélytelen, ebben az országban, ugye...

Azt se felejtsétek el, hogy az iszlám törvények szerint a nőnek otthon illene lennie a gyerekével, hogy jó nevelést tudjon adni annak, ám ha egyedül lesz, mert a hapek elmegy Európába az orvosi után mert itt jó a fizetés, ne lepődjön meg a Kérdező, ha új feleséggel állít be vagy éppen marad mondjuk Angliában, nem ő lenne az első példa. De azért hátrébb az agyarakkal, NEM MINDEN ARAB FÉRFI ALJAS. :) Nem szabad mindig a legrosszabbakat feltételezni. Itt most mindenki cask a lgrosszabbat vázolja fel, hogy a kérdező ne üljön fenékre, ha a legrosszabb történne. Több szem többet lát alapon. Én meg mindennek tetejében azt mondom, feltételezd a legrosszabbat, és bármi a jön, annál csak jobb lehet, tehát nem keserű szájízzel fogsz kikerülni a bajból.

Házasság és kész. Ennyi. És onnantól mehet mindenki akihez akar. Anyuciék sem fognak égni a lányuk miatt és a lány is meghívhatja a szüleit.

2012. júl. 29. 14:14
 83/159 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem akartam írni, de amikor azt írtad hogy "A házasságnál azért még nem tartunk :D" akkor nem bírtam/bírom szó nélkül hagyni. Mi van veled/veletek hogy nektek nem természetes hogy előbb van a házasság és utána a gyerek?

A házasságnál MÁR nem kellene tartanotok... Nem vagyok maradi, egyidősek is vagyunk, de furcsa hogy csak nekem kell az hogy biztonságban legyek egy pasi mellett aki szeret és el akar venni feleségül?

9 hónap alatt nem ismerhetted ki, se őt se a családját. Sajnos megvan rá az esély hogy több gyerekkel, tanultalanul egy idegen orszgában fogsz szenvedni. Tényleg úgy akarsz gyereket hogy rendes foglalkozásod sincs? Más pénzén és jóindulatán akarod meghúzni magad? Nem vagyok nagy abortusz párti, de ez esetben elgondolkoznék. A helyedben hazajönnék, diplomát/szakmát szereznék. Hogyha kitart a szerelmetek akkor utána is folytathatjátok, de úgy hogy nem csak az árral sodrótsz hanem tervezel is.

2012. júl. 29. 19:53
 84/159 A kérdező kommentje:

Nem fogom megöletni a gyerekemet!!!!!

Tanulni pedig fogok...megszülöm a ygereket és amikor 1 éves lesz elkezdek tanulni...ebben nem tudom mi rossz avn :) Így is halasztottam már egy évet....most még egy év ide-oda :-))

2012. júl. 29. 20:13
 85/159 anonim ***** válasza:
78%
Nem fogjak hagyni h tanulj! Nem lesznek kinn jogaid..
2012. júl. 29. 20:15
 86/159 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kérdésed drágaság? Szüld meg és gyere haza,majd akkor a muterodék is észreveszik,hogy pasiztál :D
2012. júl. 29. 20:15
 87/159 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék anyád helyében, amikor elmondod nekik, vagyis kész tények elé állítod. Remélem az én lányomnak ennél több esze lesz, mint neked. Hiába a diplomával észt nem osztanak. "A házasságnál még nem tartunk"...de úgy látszik a gyerekcsinálásnál már igen. Tudod, megcsinálni és megszülni a gyereket a kellemesebbik része, de azt a gyereket fel is kell nevelni! Ha ilyen döntést hozol a sorsod felől, hogy majd a barátod szüleinél fogsz lakni, az ő pénzükből élni...stb, ezek után érzed magad annyira felelősségteljesnek, hogy felnevelj egy gyereket??? Persze lehet igaz szerelem a tiétek...DE gyerek vagy még te is! Hogy akarsz egy gyerekről gondoskodni? És itt most nemm az életkoroddal van baj, hanem a felfogásoddal. Elhiszem, hogy életed szerelme, majd megvéd, oké...persze legyenn így. De ahogy a szüleidhez és az életedhez hozzáálssz az kritikán aluli. És most már nem csak a saját életedről döntesz, hanem a babádéról is! Én a helyedben itthon telepednék le, házassággal, itthon szülnék és inkább járnánk anyósékhoz telelni a tengerpartra.
2012. júl. 29. 21:56
 88/159 anonim ***** válasza:
100%

És miből fogod etetni? Miből veszel pl babakocsit? Ott kint fogsz tanulni ha 1 éves lesz? Nem hiszem hogy ezt a barátod szülei hagyni fogják. Vagy itthon fogsz tanulni és akkor a gyerek úgy kezd el felnőni hogy nincs apja? Már ha egyáltalán hazaengednek.

Ha már mindent eldöntöttél, mi a kérdés? A szüleidnek rögtön mondd el, ők remélem tudnak majd segíteni hazajutni meg ilyenek.

2012. júl. 30. 08:10
 89/159 Mezeine válasza:
100%
Figyelj csak,amiket a többiek írtak mind hülyeség.Elnézést de így van.Megdöbbent,hogy az emberek mennyire nem ismerik az arabokat és vallásukat sem.Az én nagyon komoly tanácsom,hidd el veszélyben vagy.Gyere haza.Az a fiú nem fog elvenni téged soha.Ha kint maradsz egyiptomban és megszülöd a babát,akkor a szülői felügyeleti jog az apát illeti.Semmit nem tudsz tenni.Gondolom muszlim.Ha muszlim akkor most épp Ramadan van.Ilyenkor nem házasodnak.Senki.A másik,hogy az a baba a hasadban az iszlám világban hatalmas bűnnek számít.Senki nem tud téged ott kint megvédeni.Nem vagy muszlima,rokonaid sincs ott egy sem.Nagyon hosszú lenne itt mindent elmagyarázni,de gyere haza és felejtsd el a fiút.Ha tényleg komoly eljön utánad.De biztos vagyok a dologban,hogy nem fog.Amit tett az ott kint szégyen,még börtönbe is kerülhet.Nincs is jogotok együtt lenni amíg nem vesz el.Tudom mit beszélek.Menj be az ottani magyar konzulhoz,és kérj segítséget mert rászorulsz.Segítek neked.nagyobb veszélyben vagy mint hiszed!!!!!!
2012. júl. 30. 09:51
 90/159 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó.Szerintem a válaszadók is jót tanácsoltak a kérdezőnek,nem pedig hülyeséget..csak sajnos a kérdező csak a maga feje után megy...hiába írjuk,hogy hülyeséget csinál,ő már eldöntötte,hogy kint marad.
2012. júl. 30. 14:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!