Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Én ezt...

Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés

Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????

A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!

2012. júl. 28. 10:05
 101/159 anonim ***** válasza:
Na kérdező mi újság veled? Szüleiddel sikerült megbeszélni rendben a dolgokat?
2012. aug. 8. 18:27
 102/159 A kérdező kommentje:

Igen. Beszéltem anyulámmal ő megértette és elfogadta a döntésemet. Nem örült,de elfogadta. Apukámnak is mondtam. Ő rámcsapta a telefont,de bízom benne,hogy vele is sikerül majd rendezni a dolgokat. Jövő héten megyünk haza Magyarországra bemutatni családomnak a barátomat. Bevallom őszíntén azért kíváncsi vagyok a reakciójukra. Az ide költözést is sikerült megoldani. Anyukám és a barátom családja megeggyeztek,hogy közösen vesznek nekünk egy kis lakást itt Hurghadán. Nem házasodunk össze. Eljegyezzük egymást,de még nem házasodunk. Ha jegyesek avgyunk és úgy szülök neki gyereket akkor az nem bűn. Ezt engedi az iszlám. Meg nagy tanulásban vagyok,mert mire megszületik a baba addigra már be szeretnék térni. Anyu gyakran kint lesz nálunk. Eddig ennyit tudok,de most majd haza megyünk és akkor mindent megbeszélünk rendesen. :)

El sem hisztitek milyen boldog vagyok!!! :D

2012. aug. 15. 11:34
 103/159 anonim ***** válasza:
100%
NEM ENGEDI AZ EGYÜTTÉLÉST AZ ISZLÁM!!!!!!!!!!!!!!!!! ASTAGHFIRULLAH!!!!!! KI NE TALÁLD MÁR!!! Lehet hogy neked ezt mondják de el ne hidd!!!! YALLAH!!!!!!!!! Inchallah egyszer rá fogsz jönni hogy mekkora hibát követsz el.
2012. aug. 15. 11:43
 104/159 anonim ***** válasza:
100%

az iszlám törvények és erkölcs szerint HOZZÁD SEM ÉRHETNE A VŐLEGÉNYED A NIKAH ELŐTT!!! Miért mondasz olyat, amiről nincs tudásod??? Ne állíts tényeket, ha azok hazugságok! (előző vagyok/voltam)

Nagyon-nagyon rosszul tudod és rosszul állítod be a vallásunkat.

Tanulj, tanulj, sokat olvass és mindenre rájössz. Olvasd a hadiszokat, tudok keresni neked hadiszokat ami mindent bizonyít!

2012. aug. 15. 12:20
 105/159 anonim ***** válasza:
88%
Egyetemista létetre elég butuska vagy. Hülyeségeket beszélsz.
2012. aug. 15. 13:07
 106/159 anonim ***** válasza:
100%
Én nem támadlak, semmi rosszindulat nincs bennem, de arra azért számíts, hogy teljes jogú családtag soha nem leszel.
2012. aug. 15. 14:21
 107/159 anonim ***** válasza:
100%

103-104-nek:

Hiába,kár írni,kérdező már eldöntötte,hogy mit akar,azt is fogja tenni.De fog még ide jönni sírni,fog még kiírni majd kérdést..

2012. aug. 15. 16:07
 108/159 anonim ***** válasza:

103-104:

Azt írtad hogy "vallásunk"...csak elírtad, vagy neked is ez a vallásod? utóbbi esetben tőled kéne tanácsot kérni a kérdezőnek mindenek előtt...:)

2012. aug. 15. 17:42
 109/159 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen butus vagy, én csak a gyereket féltem...
2012. aug. 15. 18:14
 110/159 anonim ***** válasza:
100%

103-104 vagyok. igen, muszlim vagyok, nem írtam el, csak azt a szót, hogy "isterneten" az "interneten" helyett.

Nekem ez az életem. De már több muszlima hozzászólását olvastam itt, rájuk sem hallgatott a Kérdező, tényleg mindegy neki.

Ahogy most kitűnik a szövegeiből, nagyon-nagyon szerelmes és sajnos mindent elhisz, amit ott mondanak neki.. Tényleg nem kellene.

2012. aug. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!