Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Én ezt...

Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés

Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????

A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!

2012. júl. 28. 10:05
 141/159 anonim ***** válasza:
100%

Nem tökéletesek a linkek a képekhez, de rájöttem, hogy kell megnézni őket, és azt kell mondjam, csodaszépen festetek a férjeddel :). Ha lehet ilyet mondani: gyönyörű vagy kendőben, muszlim asszonyként.

Én is aggódnék a helyedben, hogy mi lesz később, ahogy itt szinte mindenki más is, azonban tudok ellenpéldát is arra, amitől tartanak az itteniek. Nekem egy nőrokonom ment hozzá egy berber férfihez 6 hét ismeretség után (igaz, Angliában ismerkedtek össze), azóta 15 éve házasok, van 2 gyönyörű kislányuk, és szó sincs eltiltástól, birtoklásról. Nem minden arab-európai házasság tragikus, én ebből azt szűrtem le.

A legjobbakat kívánom nektek, legyetek nagyon boldogok, és szeressétek és tiszteljétek egymást mindhalálig!

Neked problémamentes terhesságet, könnyű szülést, a picinek pedig jó egészséget :)

2012. nov. 23. 10:44
 142/159 anonim ***** válasza:
67%

Ja, még azt akartam mondani, hogy ahhoz, hogy példát találjunk arra, hogy a férfi tárgyként kezeli a feleségét/barátnőjét, marhára nem kell ám a Közel-Keletre menni.

Épp tegnap esett meg ez a beszélgetés két férfi kollegám között a melóhelyen:

- Na, megy a baba-projekt?

- Ááá, most nem. Műtéte volt az asszonynak, úgyhogy most nem lehet semmi. Semmi olyasmi, érted.

- Ja, értem. Az sz sz*pás.

- Szó szerint! Hahaha!

Hát ennyit arról, hogy melyik országban kezelik használati tárgyként a feleségüket a férfiak.

A kollegák persze magyarok, csak a miheztartás végett.

141-es voltam.

2012. nov. 23. 11:24
 143/159 anonim ***** válasza:

"Akkor az szopás"

Na, pont a csattanót rontom el...

2012. nov. 23. 11:55
 144/159 anonim ***** válasza:
100%

OMG, senkinek nincs kepkereso program telepitve?

[link]

Innen lopta a kepeket a csaj, remelem, mindenkinek vilagos, hogy kamu kerdes, mert pl. a hazassagi kep, mar tobb, mint 1 eve fenn van az oldalon... Draga, draga facebook.

2012. nov. 23. 12:47
 145/159 anonim ***** válasza:
100%
Én is kint maradtam volna a helyedben a baba érdekében, de nekem nem áll össze a kép, hogyha nem vallásos a család, akkor miért volt olyan eget rengetően fontos, hogy felvedd te is a vallást és az a mondatod sem világos, hogy ha annyira nem vallásokat, akkor mire föl az a mondat, hogy "jegyességben már megengedett a terhesség". Ez a megengedett téma nekem nem szimpatikus. Minden esetre én is kíváncsi leszek hogyan alakul az életetek. Én azért ilyen mértékben nem rendeltem volna magamat alá egy olyan férfinak, akivel az események "kezdetekor" mégcsak 9 hónapja voltatok együtt. Én azt mondom ne legyen igazam! Sok boldogságot! :)
2012. nov. 23. 12:49
 146/159 anonim ***** válasza:
100%

2.0

Ezt meg akartam: [link]

HA VALAKI NEM OLVASNA, HOGY KAMU, akkor ujra:

OMG, senkinek nincs kepkereso program telepitve?

[link]

Innen lopta a kepeket a csaj, remelem, mindenkinek vilagos, hogy kamu kerdes, mert pl. a hazassagi kep, mar tobb, mint 1 eve fenn van az oldalon... Draga, draga facebook.

2012. nov. 23. 12:50
 147/159 anonim ***** válasza:
100%

144-es, köszi!

Hát ez igazán lehangoló, hogy az emberek a semmiért segítenek.

Graulálok, kérdező, igazi nagy gyökér vagy, hogy ennyi ember energiáját és idejét raboltad.

2012. nov. 23. 13:07
 148/159 anonim ***** válasza:
100%
Majd most jön, hogy ő valójában cseh... :D Kár, hogy a beszélt nyelvei között minden van csak magyar nincs, na sebaj. :D
2012. nov. 23. 13:12
 149/159 anonim ***** válasza:
100%
basszus..ennyire beteg emberek vannak, hogy ezzel szórakoztatják magukat??pffff...
2012. nov. 23. 13:39
 150/159 anonim ***** válasza:
100%

)))) Tudtam. hogy kamu!!!

Sokan meg bedoltek neki!

Nem is erdekel ha lepontoztok, en akkor jot nevettem/nevetek

2012. nov. 23. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!