Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!
Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????
A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!
Igen most pont erre van szükségem,hogy lehordjatok a sárgaföldig,elmondjatok minden sz*arnak,meg,hogy ilyen-olyan hülye vagyok.....hát ok. Mindezt úgy,hogy semmit nem tudtok és nem is ez volt a kérdés,de nem baj. Mér hisztik azt,hogy az arabok nem modernizálódnak? Ti úgy viselkedtek,mint a nagyitok? Minden vas.nap jártok templomba meg misére,mint a dédi meg a nagy,vallásos keresztények egytől-egyig? Hát én azt nem hiszem. Arról pedig ne is beszéljünk,hogy ameddig nem vagyok a felesége addig nem rendelkezik felettem és a gyerek felett sem. Most megint közlitek majd,hogy hülye vagyok,de ma voltam az egyiptomi-magyar nagykövetségen és szerintem ők egy kicsit jobban ismerik a törvényeket,mint ti. Meg gondoljak a gyerekre? Tényleg? A gyereknek az a megszokott ahova születik és az,hogy együtt vannak a szülei,nem az,hogy csak anyja van. És,ha nagyobb lesz mit mondok neki? Nem akartam,hogy legyen apád? Ha nektek ezt mondta volna anyátok ezek után mennyire szerettétek volna? És ezen felül a barátommal is nagyon szeretjük egymást.
A további válaszoktól légysz-légyszi kíméljetek...ne foglalkozzatok velem,mert ahogy többen írtátok csak egy buta kis csitri vagyok. :@
Szia.
a férfi nem hajlandó feleségül venni téged, akkor annak megvan az oka. Kérdezd meg hog mi az ok. Hátha tudsz változtatni rajta? Az a lényeg hog ne hazudgálj és ne csúsztass- Isten talán megbocsát neked azért amit tettél.
Ha a kérdező nem látja be h hülyeséget fog csinálni akkor nem is érdemes további jó tanácsokat adni... Ő baja lesz nem a miénk,mint ahogy az egyik hozzá szóló is irta: mindenki úgy b@sza el az életét ahogy akarja.
Kérdező h a kérdésedre válaszoljak
-odaállsz a szüleid elé és elmondod h: figyu anyu apu van egy barátom aki arab és terhes vagyok,ja és nem akarok hazajönni kint maradok egyiptomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!