Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Én ezt...

Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés

Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????

A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!

2012. júl. 28. 10:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/159 anonim ***** válasza:
Már ha nem is magad nézed, akkor a gyerek miatt ne szüld ott... oké hogy te tönkre teszed az életed, de az övét ne tedd!
2012. júl. 30. 15:28
 92/159 A kérdező kommentje:

Igen most pont erre van szükségem,hogy lehordjatok a sárgaföldig,elmondjatok minden sz*arnak,meg,hogy ilyen-olyan hülye vagyok.....hát ok. Mindezt úgy,hogy semmit nem tudtok és nem is ez volt a kérdés,de nem baj. Mér hisztik azt,hogy az arabok nem modernizálódnak? Ti úgy viselkedtek,mint a nagyitok? Minden vas.nap jártok templomba meg misére,mint a dédi meg a nagy,vallásos keresztények egytől-egyig? Hát én azt nem hiszem. Arról pedig ne is beszéljünk,hogy ameddig nem vagyok a felesége addig nem rendelkezik felettem és a gyerek felett sem. Most megint közlitek majd,hogy hülye vagyok,de ma voltam az egyiptomi-magyar nagykövetségen és szerintem ők egy kicsit jobban ismerik a törvényeket,mint ti. Meg gondoljak a gyerekre? Tényleg? A gyereknek az a megszokott ahova születik és az,hogy együtt vannak a szülei,nem az,hogy csak anyja van. És,ha nagyobb lesz mit mondok neki? Nem akartam,hogy legyen apád? Ha nektek ezt mondta volna anyátok ezek után mennyire szerettétek volna? És ezen felül a barátommal is nagyon szeretjük egymást.

A további válaszoktól légysz-légyszi kíméljetek...ne foglalkozzatok velem,mert ahogy többen írtátok csak egy buta kis csitri vagyok. :@

2012. júl. 30. 16:18
 93/159 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, senki nem mondta, hogy hagyd ott hanem éljetek itt. Ugyan annyi kérés neked is mint hogy ő kérje hogy éljetek ott. Te tudod! Okos lány vagy...
2012. júl. 30. 16:24
 94/159 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer tényleg ilyen-olyan hülye vagy
2012. júl. 30. 16:30
 95/159 خديج&# válasza:
100%

Szia.

a férfi nem hajlandó feleségül venni téged, akkor annak megvan az oka. Kérdezd meg hog mi az ok. Hátha tudsz változtatni rajta? Az a lényeg hog ne hazudgálj és ne csúsztass- Isten talán megbocsát neked azért amit tettél.

2012. júl. 30. 19:07
 96/159 anonim ***** válasza:
85%
Szerelmes lettem egy sziriai fiuba, azt gondoltam, hogy nincs nala rendesebb ember a vilagon. Mindent megtettem volna erte, ertunk, hogy egyutt tudjunk elni. Azt hittem szeret es ezert felt engem midentol es mindenkitol. Barhova mentem felhivott, es szinte mindenhova o vitt el es mindig ertem jott. Mindent megadott nekem. Azt gondoltam hogy azert feltekeny mert nagyon szeret. A szuleim eloszor kertek hogy hagyjam ott, aztan fenyegetozteg. En a fiut valasztottam a csaladom helyett, ott hagytam a sulit es nem tartottam a kapcsolatott a csaladommal. Majd egy ev utan terhes lettem, elmentunk Sziriaba, minden jo volt es szep mig meg nem szuletett a baba. Hat azt az eletett nem kivanom senkinek egy pokol volt. Haza jonni nem tudtam es szegyeltem magam, ezert a csaladomnak ha ritkan beszeltunk soha nem panaszkodtam. A ferjem a lanyom melle meg akart egy fiut is. Nem estem teherbe, es akkor azt mondta hogy ha nem leszek terhes keresni fog egy masik asszonyt is mellem.Es igy is lett, ekkor kertem a szuleim hogy vegyenek nekunk egy repulojegyet. A volt ferjem vitt ki minket a repuloterre. 6 evig voltam kint egy lanyom szuletett, nagyon megalazva erztem magam mikor haza jottem a lanyommal. Es harminc evesen keztem ujra az eletem.
2012. júl. 30. 20:05
 97/159 anonim ***** válasza:
85%
Ja es meg valami. Kint akarsz szulni? Az allami korhaz szornyu vagy meg annal is rosszabb. De sok magankorhaz is van amik szuperek de nagyon dragak, nem hiszem megtudjatok fizetni. Esetleg ha meg lenne ra penzuk biztos nem fogjak ilyesmire kolteni, szerintem ot meg otthon szulte az anyukaja a tobbi tiz testverevel egyutt.
2012. júl. 30. 20:26
 98/159 anonim válasza:
80%
Mondd el a szüleidnek, előbb-utóbb megtudják, akkor már inkább előbb. Ne akkor mutasd be a babát nekik, amikor már megszületett. Most a kezdeti sokk után lesz idő nekik is felkészülni a babára. Ők a szüleid, segíteni fognak. Vér nem válik vízzé. Ja és ragaszkodj a babához, védekeztetek kellett volna, de ha már így alakul, joga van az élethez, neked és senkinek nincs joga egy másik életet elvenni. Remélem jól fogsz dönteni.
2012. júl. 31. 11:11
 99/159 anonim ***** válasza:
85%
Már most elrabolt, vagy miért nem írsz??? Kiköttette a neted?:D
2012. aug. 3. 13:21
 100/159 anonim válasza:
100%

Ha a kérdező nem látja be h hülyeséget fog csinálni akkor nem is érdemes további jó tanácsokat adni... Ő baja lesz nem a miénk,mint ahogy az egyik hozzá szóló is irta: mindenki úgy b@sza el az életét ahogy akarja.

Kérdező h a kérdésedre válaszoljak

-odaállsz a szüleid elé és elmondod h: figyu anyu apu van egy barátom aki arab és terhes vagyok,ja és nem akarok hazajönni kint maradok egyiptomba.

2012. aug. 5. 14:55
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!