Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!
Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????
A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!
Ha szeretiteke egymást és a fiú is akarja a babát, akkor:
-Hosszabbítsd meg a szerződésed
-Tanulni levelezőn és távoktatásban is lehet
-Szólj a szüleidnek
Nehéz helyzet,de vigyázz az arabokkal.
Szerintem is tedd azt,amit a 2. válaszoló irt.
Én röviden leírom a véleményem: Én a helyedben elvetetném a babát. És nem elítéllek vagy támadlak, nekem is volt már abortuszom.
Ha nem veteted el, akkor hazajössz megszülni,akkor az apját soha nem látja majd a gyerek és az iskola is ugrott? Vagy ott szülöd meg? Ez ugye elég kacifántos lenne. Akkor kint maradnál iskola nélkül egy idegen országban pici babával? Teljesen, de totálisan ki lennél szolgáltatva a fiúnak és családjának, messze a tieidtől.
Én most elvetetném a helyedben, és hazajönnék tanulni. A fiú meg ha szeret megvár. Vagy függesszétek fel a kapcsolatot, és ha iskola után is lesznek még érzelmek köztetek, akkor folytatjátok tovább.
Szerintem a te érdeked az utóbbi, tehát hazajönni, elvetetni, tanulni.
Gondolj át magadban nagyon alaposan minden eshetőséget.
Az a baj a szerződéssel,hogy ez azért olyan munka amit terhesen sem lehet csinálni,nem hogy baba mellett. Párom szüleihez tudnánk csak költözni,mert párom 3 évvel idősebb nálam,neki 1 év van vissza diplomáig,orvosnak tanul. Addig nem igazán tudnánk külön költözni amíg neki nincs fix keresete,szüleivel pedig alig találkoztam.
Köszönöm a válszokat! :))
ha nekem lenne kinn munkám, amit hosszabbíthatok, már ott maradnék, úgy is, ha nincs képbe gyerek meg kapcsolat.
a 9 hós kapcsolatra nem vállalnám be a babát, pláne egy teljesen más kultúrával rendelkező embertől
a családodnak mindenképp mondd el a szitut, mert nagy geb.asz lehet belőle...
Most nem akarok ilyen előítéletes lenni meg semmi, de ha ne adj Isten történik veled valami, és a szüleid még csak az arab pasidról sem tudnak, hatalmasat fognak csalódni benned, nem mellesleg, segíteni sem tudnak
Szerinted milyen jogaid lesznek Egyiptomban, mikor nem is vagy állampolgár? A gyereked viszont az lesz ha ott születik. És a fiú szülei tudnak rólatok? Szerinted mit szólnak majd ahhoz, hogy nem arab felesége lesz a fiúknak? Azért ezeket se hagyd figyelmen kívül.
Majd nehogy elvegyék a gyerekedet, te meg mehetsz amerre látsz. Nézz utána az esetleges jogaidnak, ha már meg akarod tartani agyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!