Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Én ezt...

Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés

Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????

A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!

2012. júl. 28. 10:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/159 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem bírsz már? A gondolatát, hogy tanulatlan, nincstelen kiszolgáltatott leszel egy idegen kultúrában?

Vagy azt, hogy ezt a szüleid szerint minden bizonnyal rossz döntést nem mered nekik megmondani?

Vagy a saját ambícióiddal nem békülsz ki, te haza akartál jönni, tanulni tovább, és magyarországi életet képzeltél, de most nem úgy állsz.

Azon kéne szerintem gondolkodnod, hogy a most érzett szerelem mire elég? Fogod-e majd a gyereked és majdani férjed okolni azért, mert nem tudtál továbbtanulni, nem teheted azt, amit szeretnél, amit elterveztél magadnak, és hogy elveszik szép lassan a fiatalságod? Holott ez a te mostani döntéseiden múlik.

Vajon enged a fiú családja úgy szülni, hogy nem vagytok házasok? Vajon hagynak majd a gyerek mellől tanulni, vizsgákra járni? Mit fogsz tudni dolgozni a mostani tudásoddal, amitől kevésbé leszel kiszolgáltatott?

Mi lesz majd, ha elmúlik a szerelem, a fiú nem lesz már annyira kedves, mindennapi gondok jönnek, meg még pár gyerek? Tényleg, hányat is terveztek?

2012. júl. 28. 12:07
 22/159 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nehéz helyzet. Nagyon fiatal vagy és tapasztalatlan és szerelmes, ez pedig veszélyes kombináció. Kedves a srác, elnéző, családja is az. Most még. Az esküvő után ez a helyzet megváltozhatna. Tulajdon leszel és arról ne is álmodj, hogy az unokájukat majd engedik elvinni idegen keresztény kultúrába. Nehéz elképzelni, hogy a szüleid ne állnának melléd ebben a helyzetben. Szerintem elég nyitottak, ha 18 évesen elengedtek Egyiptomba egymagad egy egész évre. Én ezt nem biztos, hogy megtenném a 18 éves kamaszlányommal, mert íme meg is lett az eredménye. Én semmiképpen nem maradnék ott egy idegen, arab kultúrában kiszolgáltatva egy idegen családnak. Nem hiszem, hogy inkább jobbnak látod ezt választani, mint a családodat. Ha a srác szeret Téged és akarja a gyereket is, akkor elvégzi az orvosit, aztán jön haza utánatok. Munkát könnyen fog találni itt is. Ha nem hajlandó, akkor ez van, ez is jelent valamit. Nagyon izgulok érted. Mindenképpen beszélj a családoddal, még ma! Hidd el, alig várják majd hogy hazagyere. Bárcsak többet tudnék neked segíteni.

2012. júl. 28. 12:09
 23/159 anonim ***** válasza:
82%

16 - os! Ezek szerint az anyád is egy szégyen lenne? Mert ha minden igaz ő is MAGYAR NŐ. Szánalmas balf*sz.

Amúgy meg kérdező, mindenképp beszélj a szüleiddel, rájuk talán támaszkodhatsz majd ha ne adj isten baj lesz.

2012. júl. 28. 12:22
 24/159 anonim ***** válasza:
85%
Drága 16- os! Ne privátba írogass, ha nem bírod a kritikát :'D
2012. júl. 28. 12:28
 25/159 A kérdező kommentje:
Ha minden jól megy 2 hét mulva megyünk haza párommal. Bemutatom anyáéknak. Utána vissza jövök barátommal Egyiptomba és a szüleinél fogunk lakni. Bő 1 hónap mulva kijönnek anyuék is,hogy megismerjék az ő családját. És anyós jelöltem még azt is mondta,hogy anya maradjon is itt ameddig csak akar. Majd,ha párom lediplomázott és dolgozik majd akkor külön költözünk stb. Legalábbis most így gondoljuk. Este felhívom anyáékat,remélem ők is így lesznek ezzel a dologgal. :))
2012. júl. 28. 12:31
 26/159 anonim ***** válasza:
27%
27-es, ezt buktad, ugyanis aligha írtam neked privátban - hidd el, tudnék róla... XDDD
2012. júl. 28. 12:34
 27/159 A kérdező kommentje:
16 és Szőrgombóc ne itt veszekedjetek légyszi!!!!
2012. júl. 28. 12:35
 28/159 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező: apád hogy fog örülni...:DD

egy szem lányát egy teve baszogatja...XDD

2012. júl. 28. 12:35
 29/159 anonim ***** válasza:
26%

No és az egyiptomi életszínvonal..:DD

Gondolom 3 teve, mint családi vagyon sokat fog nyomni a latban...:DDD

2012. júl. 28. 12:39
 30/159 anonim ***** válasza:
93%

4 év múlva otthon fogsz ülni csadorban kb 4 gyerekkel, teljesen kiszolgáltatottan, tanulatlanul, és mindenért a férjedet fogod hibáztatni, mert tönkretette az egész elképzelt magyarországi jövődet, a karrieredet. Holott a döntés most a te kezedben van, jelenleg rajta még nem múlik semmi, hiszen felülhetnél a repülőre és elvetethetnéd a babát. Vagy megvárnád, hogy elvégzi az egyetemet, utánad jön Magyarországra, és együtt nevelitek. Ha erre nem képes, nem elég szerelmes.

Tudod, most fogod elszúrni az egész hátralévő életedet.

Amint beházasodsz, és felveszed a muszlim vallást, hivatalosan is egy himsoviniszta országban élő, alárendelt asszony leszel. És ha elakarsz válni, tudod mi történik? Vagy is inkább megértem, miért nem is szerettél volna belegondolni. Onnan nincs visszaút..

2012. júl. 28. 12:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!