Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Én ezt...

Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés

Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????

A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!

2012. júl. 28. 10:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/159 A kérdező kommentje:

Igen először én is agí gondoltam,de 2-3 hónapot? Akkor 5 hónaposan mondanám el,hogy baba van. Rájönnének,hogy 4 hónapig titkoltam...nem tudom mit szólnának :S

A szerződést csak úgy tudnám meghosszíbtani,ha nem lenne baba!!!!! Ez az animátor munka arról szól,hogy vagyunk 10-en a csapatba,3-as szobákban lakunk a szállodában és reggel 7-től átlagosan este 11-ig dolgozunk. Reggeli torna,waterpoloagua gym,hirdetni a programokat,esti show-t megatrtani,van,hogy 3-ig bevagyunk osztva a diszkóba,stb,stb. Ezt gyerek mellett lehetetlen csinálni és a főnök sem engedné.

2012. júl. 28. 10:39
 12/159 anonim ***** válasza:
88%
Akkor meg mi a kérdés? Már eldőlt, hogy a gyerek marad, te meg ott telepedsz le. A szüleid meg ihatnak rá hideg vizet, ez van. Szegényeknek nem hagytál lehetőséget. Jól kitoltál velük.
2012. júl. 28. 10:39
 13/159 anonim ***** válasza:
95%
Nem értem minek tetted fel a kérdést,ha megtartod a gyereket.Azt kellett volna akkor kérdezni,hogy ezt hogyan mondjam el a szüleimnek? Amúgy felelőtlenség amit csinálsz ennyi idősen.Munka,pénz,minden nélkül kinn maradni egy teljesen eltérő vallású egyénnel ? Aztán majd írod a következő kérdést 1év múlva,hogy nem tudsz hazajönni,már nem úgy viselkedik a faszi,stb.Te dolgod.
2012. júl. 28. 10:51
 14/159 anonim ***** válasza:
93%

Mindenképp gyere haza, mondd el a szüleidnek, lehet, meglepődsz a válaszukon.

Ne maradj háttér nélkül idegenek közt, mert azt tudnod kell, hogy az arab országokban mások az írott, pláne az íratlan törvények!

Most még kedvesek, elnézőek, de lehet, házasságkötés után a család tulajdona leszel, és megjárod.

Add meg a szüleidnek a lehetőséget, hogy segítsenek, szeretnek téged.

Ha hirtelen haragjukban mondanak is marhaságot, attól még a szüleid maradnak, és vigyázni akarnak Rád!

2012. júl. 28. 11:27
 15/159 anonim ***** válasza:
92%
Ha pedig a kedvesed családja valóban olyan, amilyennek most mutatja magát, engedjék a fiút veled haza, legalább bemutatkozni.
2012. júl. 28. 11:28
 16/159 anonim ***** válasza:
54%

Most a Kérdezőtől teljesen elvonatkoztatva!:

Minden magyar nőnek ilyen könnyen szétcsúszik a lába? :-o

Már valami undorító, mennyi r*banc van ebben az országban. Külföldi barátaim gyakorlatilag csak annyira ismerik Magyarországot, mint kb. Thaiföldet... ha k*rni akarnak, ide kell jönniük (és jönnek is: Sziget, BalatonSound stb.)

...és csak azért, mert minden második magyar nő szúrható...

Szégyen magyar nővel járni...

2012. júl. 28. 11:31
 17/159 A kérdező kommentje:

Haza engedik,sőt küldik is a szülei a barátomat,hogy ő is mindenképpen ismerje meg a családomat meg azt is mondták,hogy anyáék is jöjjenek ki hozzájuk megismerkedni,stb.

Utolsó nem,mintha bármi közöd lenne hozzá,de képzeld lecsúszott a gumi... :@@

2012. júl. 28. 11:36
 18/159 anonim ***** válasza:
70%

Gyertek haza Magyarországra. Én egyik arab meg iszlám meg nem tudom milyen fiúval össze se jönnék. Nézd meg a Lányom nélkül soha! Ott is a pasi odament a nőhöz nemtomhova lakni. Született gyerek is, már 3 vagy 4 éves volt kb. Pasi hazament a szüleihez a nővel együtt, igaz alig lehetett a nőt rávenni. És aztán a pasi nem akart hazamenni. A nő iszlám állampolgár lett a házasság miatt automatikusan az lesz. Nézd meg a filmet, nekem naon tetszett, főleg ahogy hazaszökött a lányával. :)

Nagyon gondold meg! Házasodni nem házasodnék vele SOHA!

2012. júl. 28. 11:37
 19/159 A kérdező kommentje:
Láttam. De vannak siker sztorik is. És egyenlőre még nem a házasságnál tartunk. :D
2012. júl. 28. 11:46
 20/159 anonim válasza:
61%
En csak azt javaslom , hogyha van egy kis idöd nezd meg youtube-n ezt a filmet : lányom nélkül soha . majd ez segit dönteni
2012. júl. 28. 12:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!