Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????
A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!
Nekem is félig arab a barátom, természetesen Magyarországon élünk. Én is ismerem mint a tenyerem, de ha majd gyerekünk lesz az itt lesz. Ott nem vállalnék. Most minden rendbe van de mi lesz 15 év múlva? Mit csinálsz ott? Nem úgy megy, hogy oké akkor hazajövök főleg nem gyerekekkel. +Szülei szerinted belemennek abba hogy nem lesz esküvő? Hát kinézné őket egész Egyiptom.
2012. júl. 28. 14:52
42/159 A kérdező kommentje:
De ők nem olyan vallásosak!!!!! Anyukája bekötött fejjel jár,de nővére férjnél van és cici kirakós mi ruhákat is hordhat. A másik pedig,hogy.ha olyan angyon vallásosak lennének akkor alapból nem engednék a fiukat ANIMÁTORnak.
2012. júl. 28. 15:06
43/159 anonim válasza:
De mindenre találsz kifogást és indokot.. akkor minek kérdezel minket?
2012. júl. 28. 15:14
44/159 A kérdező kommentje:
Mert igaziból az a fő,hogy a szüleimnek hogy mondjam meg??? És lehet hogy annyira akarom ezt az egészet,hogy bemagyarázom magamnak a dolgokat. :(
2012. júl. 28. 15:15
45/159 anonim válasza:
Egy hónapos terhesség még nem jelent tényt... Egyiptomban mióta legális egy élettársi kapcsolat?... A férfinek el kell vennie feleségül téged, Kérdező. Ha nem vesz el, ott baj van a kapcsolatban.
2012. júl. 28. 15:19
46/159 anonim válasza:
Szüleid megadták neked azt a lehetőséget hogy kimenj Egyiptomba, megbíztak benned,támogattak. Neked pedig arra sem volt merszed hogy bejelentsd: barátod van, csak mert padlót fognának. És? Első felindultságukban lehet, hogy még meg is bántottak volna, aztán hidd el, belenyugodtak volna. Ezek után hogy bíznának meg benned? A válaszadók ezer meg egy tippet/ötletet adtak neked, neked egyik sem tetszik. Tudod mit kellene tenned? Hazajönni az első géppel, szüleiddel leülni és a szemükbe mondani az igazságot. Azután megszülni a gyereket, és megvárni, míg a szerelmed utánad jön. Ha nem jön, bebizonyosodott hogy álszent volt, a családjával együtt. Gondolj bele, mekkora fájdalmat okozol a szüleiddel pluszban azzal hogy bejelented, Te inkább ott maradsz Egyiptomban... egy "idegen" családhoz költöznél ahelyett, hogy a szeretteiddel lennél akik -minden bizonnyal- mindenben támogatnának.. Te döntésed.
2012. júl. 28. 15:23
47/159 anonim válasza:
Szerintem is inkább bemagyarázod magadnak, hogy minden jó lesz. Azért ha reálisan gondolkozol te is tudod, hogy ez lesz a vége, és ezt nem ítélheti el senki ott ez a kultúra itt nem kész ennyi. De te nem ott nőttél fel, te nem vagy ahhoz nevelve/hozzászokva. Teljesen más világ. Itt élnétek minden oké lenne a törvény miatt meg persze miattatok ha szeretni fogjátok egymást, de ott teljesen más...ha elmúlik a szerelem elég ha csak az ő részéről mi lesz? Ő keres másik nőt neked pedig Kuss a neved..:s és mind ezt hivatalosan.... Megértem, hogy szereted akarod a babát ez minden oké ha anyagilag megteheted akkor tartsd is meg, nem kell senkivel foglalkozni a korod miatt ha érettnek érzed magad erre akkor szüld meg, nem mindenki 30 évesen szeretne gyereket, DE ne ott.. ha szeret akkor ő is ideköltözik miattad, orvosként biztosan lesz munkája és nem hinném, rasszizmus pedig szerintem nem fogja érni ha tisztességesen él. Azért (főleg Bp-n) minden 10. ember más nemzetiségű (amit látok az utcán).
2012. júl. 28. 15:28
48/159 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha ezek után úgy döntesz, hogy ott maradsz, akkor viseld a következményit...Szerinted itt a válaszolók 99%-a hülyeségeket beszél???
2012. júl. 28. 15:39
49/159 anonim válasza:
Azért azt gondold át,hogy egy gyerekhez elég felnőttnek érzed e magad,ha a szüleidnek azt se mered elmondani,hogy barátod van:D Ebből csak rosszul jöhetsz ki.Arabbal kezdeni egy idegen országban,egyedül és gyereket szülni,hát te nem vagy komplett bocs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!