Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Én ezt...

Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés

Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????

A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!

2012. júl. 28. 10:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/159 anonim ***** válasza:
100%
Bátor vagy hogy ezt így bevállalod. Mert ha mondjuk egy más nemzetiségűvel ismerkedtél volna meg, és lennél ilyen helyzetben akkor azt mondom oké. De itt bele kell gondolnod, hogy ők arabok!! Más kultúra, más szokások..Én az utolsó válaszolónak adok igazat. Mi lesz ha valami balul sül el? onnan nincs visszaút, nem úgy megy mint itthon hogy nem tetszik elválok. Szerintem ha a párod tényleg úgy szeret ezt megérti, és bele megy abba, hogy hazajöjjetek. Neked még tanulod kellene szerintem, másnem levelezőn, hisz előtted az élet, nem is vagy buta gondolom, hát minek hagynád elvesztegetni a tudásod? A srác meg ahogy írták előttem is tudna itthon dolgozni. Miért kötelező pont neked beilleszkedni az ő kultúrájba? Miért nem teheti ezt meg Ő? Főleg hogy nálunk kissé "kötetlenebbek" dolgok. Szerintem gondold még ezt meg nagyon nagyon...
2012. júl. 28. 13:10
 32/159 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod: "Ha minden jól megy 2 hét mulva megyünk haza párommal. Bemutatom anyáéknak. Utána vissza jövök barátommal Egyiptomba és a szüleinél fogunk lakni. Bő 1 hónap mulva kijönnek anyuék is,hogy megismerjék az ő családját. És anyós jelöltem még azt is mondta,hogy anya maradjon is itt ameddig csak akar. Majd,ha párom lediplomázott és dolgozik majd akkor külön költözünk stb. Legalábbis most így gondoljuk. Este felhívom anyáékat,remélem ők is így lesznek ezzel a dologgal. :))"

Ez szép és jó. Mikor lesz az esküvő? Hány gyereket terveztek?

Tudod ugye, hogy ezzel a forgatókönyvvel néhány hónapja ismert emberek jóindulatára bízod a sorsod. Ez két dolgot jelent:

-ha megváltozna a jóindulatuk, akkor te szarba kerülsz, és nem sokat tehetsz

-ha te meggondolnád magad valamiben, vagy nem tetszene valami, akkor maximum kérhetsz, de magadtól magadért semmit nem tehetsz, mert ki vagy nekik szolgáltatva.

Ez kb. az Élet leckéje, amit a mi társadalmunkban a következő pár évben kéne megtanulnod. Ott más a helyzet, de te nem abban nőttél fel.

2012. júl. 28. 13:24
 33/159 A kérdező kommentje:
Én szívesen kint maradok! Nekem nagyon bejött. Igaz főleg a szállodába voltam,de azért már eléggé megismertem a kultúrát. Azt már írtam,hogy,ha vele vagyok akkor tényleg felöltözök rendesen,mint egy muszlim nő,de ezt sem ő kérte. Én akarok inkább megfelelni neki. Haza menni nem akarok! Vagyis otthon élni nem. Egy rasszista országba arab férfivel,félig arab gyerekkel...nem kell nekem,hogy otthon megverjék őket meg beszólogassanak. De összeházasodni nem muszáj és egyenlőre nem is erről van szó. :)
2012. júl. 28. 13:25
 34/159 anonim ***** válasza:
85%

Ez még akár kultúrafüggetlen is lehetne, tiszta magyar szituáció.

De azt írd már le te lány, hogy "Megértettem, hogy kiszolgáltatott helyzetbe vezetem az életem, ez az én felelősségem."

2012. júl. 28. 13:33
 35/159 anonim ***** válasza:
96%

Annyi arab orvos van nálunk, hogy fel sem tűnne eggyel több. A sulimba jártak az egyik ilyen doki félvér gyerekei, senki nem bántotta őket.

Ott valóban nem fogják a gyermekedet bántani, de majd téged! De hát nem hiszel a válaszadóknak, majd magad észreveszed. Bár úgy látom, már te felkészültél erre az elnyomott sorsra, hisz magadnak tulajdonítod, hogy elkezdtél csadort viselni, írod: meg akarsz felelni a párodnak. Már elkezdtél felsőbbrendűként tekinteni rá. És talán be sem vallod magadnak sem ezt...

A házasság után meg a tulajdona leszel. Ha annyira vallásos muszlimok, kétlem, hogy jó szemmel néznék, hogy ti vadházasságban éltek, ráadásul gyerekkel. Szépen rávesznek a házasságra, onnantól már te is állampolgárnak számítasz (majd bemagyarázzák neked, így leszel a legkönnyebben "teljes rangú" állampolgár). A gyereked meg eleve az lesz. Ha majd ver, és fogságban leszel, hiába vágyódsz haza ebbe a "rohadt rasszista országba".

2012. júl. 28. 13:50
 36/159 anonim ***** válasza:
82%
majd ha hoz melléd még vagy 3 nőt ne csodálkozz :D
2012. júl. 28. 14:18
 37/159 anonim ***** válasza:
80%
16osnak üzenem,hogy szégyen magyar férfivel is járni,mert ők meg a terhes nőket is simán ott hagyják egy kufirc miatt, szóval pofádat befogod.
2012. júl. 28. 14:20
 38/159 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én csak azt nem értem ha szerinted ez ennyire rendben van, meg semmi baj, minden oké, akkor minek írsz ide ilyen drasztikusan hogy már nem bírod? érthetetlen..
2012. júl. 28. 14:26
 39/159 anonim ***** válasza:
65%
Nem bantasbol de mennyire ismered az arab kulturat? Szerintem olvass utan, pl azt a konyvet, hogy A fatyol mogott, rettenetes dolgokat ir le az arab kulturarol, megegyszer nem bantasbol irom, mert tudom mindig vannak kivetelek.
2012. júl. 28. 14:43
 40/159 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki kivétel nélkül lebeszél erről a fiúról. Teljesen más kultúra na meg a vallás... Nők az csak egy tárgy. Nem gondolod, hogy igazunk van? Hidd el, hogy egyszer lehet majd amikor a gyerek nagyobb lesz akkor beszélnek rá a házasságra és onnantól Neked annyi!

Babát nem kell feltétlen elvetetni, de itthon szüld meg, kapjon magyar nevet. Lehet, h ez az ország egy kalap nudli, de itt nem verheti senki sem teljesen büntetlenül a párját, mert előbb utóbb csak megruházza a szomszéd vagy ha olyan súlyos elviszi a rendőr. stb. Ja és válás esetén teljes mértékben övé a gyerek nála marad akkor is ha a fejed tetejére állsz! A büdös életbe nem láthatod viszont a gyerekedet, ha valami miatt hajba kaptok! Ezt így hidd el!!! 20 éves házasságok és kapcsolatok mennek tönkre. Mert most szerelmes vagy ne ez irányítson.

Ne csinálj őrültséget!

2012. júl. 28. 14:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!