Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bölcsészkaron végzett...

A bölcsészkaron végzett húgomból drogos rosszlány lett. Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
A fiú akivel együtt él vitte bele a drogba, délig alvás aztán netes szex ebből élnek, tele hazugságokkal, értelmiségi családból, a szüleink teljesen kikészültek, mikor egyetemre ment felköltözött Pestre, ritkán járt haza ott élt ezzel a pasival, mikor hazajött megjátszotta magát átvert mindenkit, de most kiderült minden. De azt mondta ő ezt az életet akarja ezt a pasit és ezt a munkát! Tiszta agyrém, a szüleimet okol mindenért mert lakást meg autót kapott azt mondta ez volt a baj....Elterelésre mennie kell az biztos mert bódult állapotban vezetett, de mit lehetne tenni, hogy észhez térjen????
2012. júl. 20. 20:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Hát nehéz ez. A pasi valószínűleg nehezen is fogja elengedni . Én ismerek ilyet. A pasi otthon fekszik bár nem tudom tesóm barátja mennyire dolgozik, de általában a lányok "dolgoznak" most még netes szex lesz abból még utca is és a pasinak adják a pénzt vagy esetleg ketten költik el. Ha tesódnak ez megfelel nehezen fogjátok észhez téríteni. Én is voltam ilyenben vagyis vagyok még mindig nehezen tudok továbblépni.
2012. júl. 20. 21:22
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Vagyis, hogy tesód barátja dolgozik-e. Bocsi az előbb elírtam. :)
2012. júl. 20. 21:23
 3/13 anonim ***** válasza:
28%

"Elterelésre mennie kell " ez mit jelent?

Ha neki ez így jó, nem szólhattok bele. Még jó, hogy munkája van. A drogról az elvonó le tudná szoktatni, csak ugye ha ezzel a fickóval van nem sokáig marad tiszta. Az ilyen embereket nagyon nehéz kihozni ebből. Szerintem alapos agymosás kell neki meg pszichológus, talán az elvonón lesz lehetősége beszélni valamilyen szakemberrel, de nem vagyok nagyon benne a témában. Tehát szerintem csak úgy jöhet ki, ha segítenek neki, például Te. Segíthetnél neki leszokni a drogról, majd állást szerezni és egy új életet kezdeni. De tudom, ezt könnyű mondani és valószínűleg már Te is gondoltál erre. Sajnos ne tudok használható választ adni csak, hogy már az is sokat jelentene, ha Te beszélgetnél vele, hogy lássa, nincs egyedül ebben a rossz helyzetben.

2012. júl. 20. 21:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó dolgában vész meg a kutya is, na meg az is igaz, hogy a diploma nem minden...

Semmit nem lehet vele csinálni, max kivárjátok, hogy észhez térjen.Csak akkor nem értem, mi a fenének kellett a diploma?Gondolom, azt is anyuciék finanszírozták, így ellébecolt valahogy a főiskolán.Inkább nem fejtem ki bővebben az ilyen emberekről alkotott véleményem...

2012. júl. 20. 21:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ha ezt jónak érzi, úgyis visszaszokik, ezt sajnos neki kell akarnia és belátnai. Az elvonón van pszichiáter aki beszélgetős kezelést is kap, a pasit, meg sajnos nem hiszem, hogy el lehet kergetni, max rendőrséget ráküldeni, persze akkor megy a húgod is.
2012. júl. 20. 21:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos azt mondja ennyi pénzt nem keresne sehol, akkor minek menjen be reggel 8-ra dolgozzon késő délutánig a diplomájával, mikor itt napi 2-3 műsor és meg van a heti van mikor 100 ezer!!! Ő ugyan el nem megy dolgozni....A pasival együtt megy a műsor, csak az a baj annak meg már nem is áll eleget:-) úgyhogy most már potencianövelő is kell neki, a droggal együtt...majd csak elviszi...ilyet nem szabadna kívánni de az én kedves, aranyos, minden túlzás nélkül extra okos húgom tönkretette:-( Van a fiúnak egy felfüggesztettje (elütött valakit) most meg drogosan vezették az autót bevitték mindkettőjüket, majd szeptemberben lesz a tárgyalás abban bízunk a felfüggesztettet a bíró leülteti vele. Egyszerűen nem hallgat senkire csak okol mindenkit, mindenki hibás csak Ő nem, ja és azt mondja bármikor abba tudja hagyni...na ezt kétlem....Attól tartok én is hogy hiába bármi, amíg ez a pasi van nincs kiút ebből....
2012. júl. 20. 21:45
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Imádkozni.... És ha visszajön, szeretettel visszafogadni, mint a tékozló fiút az apja.
2012. júl. 20. 22:26
 8/13 A kérdező kommentje:
:-) Szuper, szép kilátások:-(
2012. júl. 20. 22:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Térdre, imára :-(
2012. júl. 21. 01:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát én az imádságban nem hiszek, Nem imádkozni kell hanem tenni valamit. Kivenni onnan a húgodat, hazahozni (lehetőleg úgy, hogy már szereztek neki egy még ha nem is főállást, de pár órásat) és járatni elvonóra. Ebbe bele is halhat amit most csinál.
2012. júl. 21. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!