Lehet-e beteg a gyerek ha egy drogos az apja?
Szia!
Én egyetértek nagyjából az előttem szólóval,de bennem a barátnőd helyében lenne egy csomó kérdőjel.
Hogy akarhat valaki gyereket egy drogostól?
Bocsi,nem ítéletképp írom,hanem ha jól átgondolja a hölgy egy gyerek nagy felelősség.Elhiszem,hogy szereti a fiút,de ha családot terveznek,annak van egy jó csomó feltétele,aminek meg kellene felelni.Egy babának nyugodt és egészséges körülményekre van szüksége.Otthonra,anyagi és erkölcsi biztonságra.Nehéz elképzelni,hogy egy drogos ember stabil lenne akár lelkileg,akár fizikailag,hogy tisztességesen dolgozik,és képes felelősen gondoskodni egy családról.
Mert,ha így lenne,akkor tiszta lenne ugyebár.
Szerintem óriási felelőtlenség lenne egy ilyen embernek gyereket szülni.Az előttem szóló csak hónapokat írt,de én akkor is éveket várnék a babával,ha sikerülne leszoknia.
Én nagyon félnék a visszaeséstől,mert az bizony tönkretenné a családot.Szerintem gondolja meg jól a barátnőd,mert egy ártatlan gyerek látná kárát a felelőtlenségnek.
Minden jót nekik,és mielőbbi gyógyulást a fiúnak.
Milyen drogról van szó? Nincs olyan, hogy "A DROG", mint hogy nincs olyan sem, hogy "A GYÓGYSZER" vagy "AZ ÉTEL"!
A kannabisz egy természetes férfi fogamzásgátló szer, úgyhogy ha a srác 8 éve folyamatosan szív, akkor érdemes lenne abbahagynia a gyerekcsináláshoz. A spermiumnak kb. 3 hónap kell a megéréshez, tehát ennyi idö füvezési szünet után visszaáll az alapszintre.
A "drogosok" 90-95%-a csak kipróbáló, alkalmi, vagy problémamentes használó. A kérdés, hogy a srác mennyire tartozik ebbe a csoportba, vagy mennyire problémás, önpusztító célú drogos. És ez már egy pszichológiai kérdés, hogy egy esetleg ilyen személyiségü embert mennyire tart jó leendö apának a barátnöd? A kábítószerek azért is veszélyesek a fogyasztóra, mert börtönbe kerülhet érte a fogyasztó. Ez is egy kockázat, amit mérlegelni kell egy apajelöltnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!