Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????
A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!
Hát, ezt azért nem gondoltam volna a kérdezőről! Ledöbbentem..amikor először írta valaki,hogy kamu kérdés, nem hittem neki.Aggódtam a kérdezőért, s mikor nyáron Egyiptomban jártam, lestem az animátorokat...hátha abban a hotelben vagyok. Most lehet rajtam nevetni...sose gondoltam volna,hogy valaki így szórakozik. Remélem jól érezte magát...
2012. nov. 23. 18:36
152/159 anonim válasza:
Szerencsére én csak ma találtam a kérdésre, úgyhogy én is jót nevettem, hogy hogy képes valaki ennyi baromságot kitalálni és halál komolyan előadni... még képeket is linkel b*sszus. :D:D Szegény eltudom képzelni amúgy milyen izgalmas élete lehet, hogy ilyenekre fanyalodik. :D
2012. nov. 23. 20:15
153/159 anonim válasza:
:D pedig google képkeresővel rákerestem a képekre, de nekem nem jött ki
2012. nov. 24. 14:41
154/159 anonim válasza:
OMG!!!
2012. nov. 24. 17:21
155/159 anonim válasza:
Kérdező! Te roppant primitív ember lehetsz, hogy nincs jobb dolgod ennél. Szánalmas. Na, mindegy. Remélem a leendő gyermekeid a másik szülő agyi kapacitását fogják örökölni, mert ha nem, összeomlik a GYK szervere...
2012. nov. 24. 17:43
156/159 anonim válasza:
Szerintem csak ült a szobájában és a házi feladat megírása helyett ezen ábrándozott el mert "ráírt" a fb-on egy egyiptomi fiú. Nincs itt semmilyen gyerek:) Még csak az kellene, ilyeneknek gyerek..
2012. nov. 24. 18:06
157/159 anonim válasza:
Ez mekkora egy gyökér volt! :D
2013. jan. 31. 08:02
158/159 anonim válasza:
Milyen ügyesek vagytok, hogy megtaláltátok a fotókat!
2013. jan. 31. 09:26
159/159 anonim válasza:
Me, ijesztgetni aarlak, de a barátnőm családjogi bíró. A legdurvább válás sztorik Egyibtommal vannak, mivel nem ismerik el a magyar bíróság ítéletét, nem hajtják végre stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!