Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!
Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????
A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!
nagyon szép fotók,nagyon szép vagy rajtuk! sok boldogságot nektek és sok szerencsét odakint! :)
én hétfőn lesz 3 hete, hogy megszültem, fárasztó, de csodaszép :)
Gratulálok neked/nektek! :)
Sok boldogságot! :-))
Anya elfogadta,de csak az unokája miatt,apa is kezd megbarátkozni,de a gondolattal. :)
Az esküvőn mindketten ott voltak és örülnek,h boldog vagyok! :-))
A kepeken nem is latszik hogy terhes vagy.
Nekem 4 hosan mar latszott.
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy nagyon szép volt a menyasszonyi ruhád, de eszed az nem sok van, hogy ezt bevállaltad.
Kellemes használatitárgykodást kívánok neked.
Nagyon gyönyörű vagy, egy igazi istennő! :)
Sok boldogságot kívánok, jó egészséget, örülök, hogy minden jóra fordult! És persze gratulálok!
Most olvasom, hogy mennyi rosszindulatú ember van itt..Azért, mert nektek elcseszett, nyomorúságos életetek van, másnak is az legyen? Irigy kutyák.
Az eszetekbe se jut, hogy a fiatalember esetleg rendes is lehet és valóban szereti a kérdezőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!