Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok? Én ezt...

Ti mit csinálnátok? Én ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés

Előre szeretnék szólni, hogy kicsit magam alatt vagyok, ezért lehet hogy picikét most kicsit kacifántos lesz a magyarázat...Tavaly nyáron,érettségi után,18 évesen kimentem Egyiptomba animátornak egy szállodába,"pihenni" egy évet a gimi és egyetem között. Az animátor csapatunkban volt/van egy arab fiú is. Szerelem volt első látásra és 9 hónapja együtt vagyunk. De idén augusztus 25-ig szól a szerződésem és nem az a baj,mert meg lehetne hosszabítani,de haza kéne jönnöm tanulni. És ez csak a kissebbik probléma. A nagyobbik az az,hogy 1 hónapos terhes vagyok tőle és családom,nem,hogy a babáról nem tud,hanem azt se mondtam meg nekik,hogy egy arab fiú a barátom,mert szüleim tuti padlót fognának...Mit csináljak????

A "hülye vagy,hogy nem mondtad el"vetesd el a babát"szakítsatok"stb válaszoktól kiméljetek!

2012. júl. 28. 10:05
 131/159 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szép fotók,nagyon szép vagy rajtuk! sok boldogságot nektek és sok szerencsét odakint! :)

én hétfőn lesz 3 hete, hogy megszültem, fárasztó, de csodaszép :)

2012. nov. 11. 08:51
 132/159 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked/nektek! :)

Sok boldogságot! :-))

2012. nov. 11. 10:17
 133/159 anonim ***** válasza:
100%
Az édesanyád végül hogy fogadta a dolgot? Ott volt az esküvőn?
2012. nov. 11. 12:17
 134/159 A kérdező kommentje:

Anya elfogadta,de csak az unokája miatt,apa is kezd megbarátkozni,de a gondolattal. :)

Az esküvőn mindketten ott voltak és örülnek,h boldog vagyok! :-))

2012. nov. 11. 12:44
 135/159 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szépek a képek! Sok boldogságot!
2012. nov. 22. 22:21
 136/159 anonim válasza:
100%
Elolvastam minden hozzászólást, érdemben nem tudok hozzászólni a témához, ezért nem is teszem, de tényleg kíváncsi leszek, hogy Te, mint az ő felesége muszlim vallással tényleg olyan életet tudsz-e majd élni, amilyet szeretnél...és amik a könyvekben vannak, mégsem teljesen úgy vannak a valóságban...jelentkezz majd :) szép voltál az esküvőn :)
2012. nov. 23. 05:33
 137/159 anonim ***** válasza:

A kepeken nem is latszik hogy terhes vagy.

Nekem 4 hosan mar latszott.

2012. nov. 23. 08:32
 138/159 anonim ***** válasza:
56%

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy nagyon szép volt a menyasszonyi ruhád, de eszed az nem sok van, hogy ezt bevállaltad.

Kellemes használatitárgykodást kívánok neked.

2012. nov. 23. 09:18
 139/159 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon gyönyörű vagy, egy igazi istennő! :)

Sok boldogságot kívánok, jó egészséget, örülök, hogy minden jóra fordult! És persze gratulálok!

2012. nov. 23. 09:22
 140/159 anonim ***** válasza:
34%

Most olvasom, hogy mennyi rosszindulatú ember van itt..Azért, mert nektek elcseszett, nyomorúságos életetek van, másnak is az legyen? Irigy kutyák.

Az eszetekbe se jut, hogy a fiatalember esetleg rendes is lehet és valóban szereti a kérdezőt?

2012. nov. 23. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!