Minden férj ilyen önző?
Örökbefogadásra azért nem gondoltunk, mert akinek van saját gyereke, az nem fogadhat örökbe. ( Kivétel, ha valamilyen közeli családtag meghal és annak a gyerekeit lehet. De ilyen inkább ne legyen!!!!) Csak nevelőszülő lehetne valaki, ott meg fennáll annak a veszélye, hogy megjelenik a szülő és elviszi a gyerekét, akit te x éve nevelsz.
A férjemet egyébként, és itt most hatalmas tisztelet a kivételnek, az itt összehordott nagy butaságáradat győzte meg. Igaza volt Einsteinnek: két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi butaság. Bár az előbbi nem biztos.
Szóval még egyszer köszönöm a normális választ adóknak.
(Ja és a leírt feltételekkel valahogy egy pasi sem jelentkezett. Úgy látszik beszélni mégis csak könnyebb!)
Nem feltétlen kisebb az esélye hogy lány legyen a következő.
Nagyszüleim addig próbálkoztak fiúval,mig 5 lány után ikerlányok születtek,igy 7 gyerek után beletörödtek :) /50éve nem volt gond 7 gyereket felnevelni falun/
Mi még a kapcsoalt elején átbeszéltük.Én egyetlen egészséges gyereket akarok,többet biztos nem.Párom is egyke,igy ebben maradtunk.Szülni programozott császárral fogok,amig nem volt meg hogy x orvos y összegért vállalja,addig bele se kezdtünk a babatervezésbe...
ma 05:06
Most okosat írtál!:) Veregesd magad vállon.
Nem érted amit írtam.De lényegtelen, a kérdező már megoldotta. Egyébként az se írtam sehol, hogy én vagyok a meddő. Elég érdekes ahogy egy-egy mondatba beleképzeltek dolgokat.
"Einsteinnek: két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi butaság. "
Kérdező! Ezen az oldalon ne is várj sok értelmes embert, én már tapasztaltam.
Nem minden férfi ilyen önző. A nőnek van inkább joga eldönteni, vállal-e még egy gyereket.
De remélhetőleg a férjed megértette ezek után a lényeget, és már nem fog nyaggatni többet.
Elég butaság a fiúgyereket felhozni indokként, mert ugyanannyi az esélye, hogy lány lesz.
Nagyon helyesen tetted, hogy felajánlottad, hogy menjetek külön, és legyen mástól fia.
Megértem a félelmedet.
Az első terhességem maga volt a pokol. Hányás, émelygés, fura dolgok kívánása (citromos nápolyi mustárral), minden parfümtől mosóportól öblítőtől hánytam.
Öt hónapos veszélyeztetett terhes voltam, amikor az egyik testvérem felhívott, hogy a szüleim és a legkisebb húgom autóbalesetet szenvedtek, többet ő sem tud. Elvetéltem.
Szerencsére a testvéremnek és a szüleimnek nem volt semmi komoly bajuk.
De utána én kijelentettem: soha többet nem akarok terhes lenni. Kicsit úgy éreztem, hogy négy hónapig "feleslegesen" szenvedtem.
A férjem remélte, hogy túljutok a krízisen. Jó egy évig, ha reggel nem jött meg, már teszteltem, és imádkoztam, hogy ne legyek terhes.
Persze sikerült végül megnyugodnom. Beállt a ciklusom, és ismét élveztem a pásztorórákat.
Egyszer anyukám rákérdezett: nem vagy te terhes? Szinte üvöltöttem, hogy nem. Anyósom is megkérdezte. Leintettem mindenkit.
Persze, voltak fura álmaim, híztam is, de ezt a lelki egyensúlyomra fogtam. El is felejtettem az egészet. Elmentem szűrésre, ahol kiderült, hogy 22 hetes terhes vagyok. Magyarán túljutottam a terhességem több mint felén!
Szinte feldolgozni nem volt időm, már dudorodott a hasam, álltunk neki előkészülni a lányom érkezésére. Meg sem fordult a fejemben, hogy nem kell.
A szüléstől én is rettegtem. Az első babát is meg kellett szülnöm. Tágítottak, mindent csináltak, maga volt a pokol!
Talán ez is betett annak, hogy túlhordtam másfél héttel, nem tágultam. A szülésznő mondta azt, hogy mintha nem akarná a testem elengedni a babát.
Végül császároztak.
A lányom 5 és fél kilóval, 60 centivel látta meg a műtőlámpát. Azon vicceltek a csecsemős nővérkék, hogy totyogóst szültem.
Most tervezzük a másodikat, fiúnak (lesz ami lesz), egy kicsit félek. Tudom milyen a pocsék terhesség, és az álomterhesség. Magyarán nincs semmire garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!