Ma megint nagyon összevesztünk a férjemmel. A vita tárgya mindig ugyanaz: ő szeretne még egy gyereket én nem. Van egy gyönyörű, okos 6 éves kislányunk. Most megy iskolába. A párom nagyon szeretne egy fiút is. Én viszont már a kislány születésekor megmondtam: én ezt nem csinálom még egyszer végig. Tudom, hogy általában a nők azt mondják, hogy a terhesség és a szülés csodálatos, pedig dehogy. Én négy hónapig hánytam. Utána meg puffadtam, dagadt a lábam, nem tudtam kényelmesen aludni... stb. A szülés pedig iszonyúan fájt. Persze ezt is hallottam már, hogy mikor megkapod a gyereket, mindezt elfelejted. Hát nem. Imádom a lányom, örülök, hogy van, de ezt a tortúrát még egyszer nem vállalom. A férjem meg folyton nyaggat. Ti mit tennétek?
22:10 Tudod te milyen örökbefogadni egy gyermeket? Egyik kedves tanárnőméknek nem lehetett gyerekük, és évekig próbáltak örökbe fogadni. Különböző mizéráik, vizsgálatok, pszichológia tesztek stb, több éves herce-hurca. Szerintem ezt csak úgy lehet végig csinálni, ha vkinek nem adatik meg, hogy saját gyereke legyen, de nagyon szeretne, mert különben ott helyben szüle egyet, mert ezerszer könnyebb. Pedig ők még nomrális szülők, hisz tanárnő, a férje is tök nomrális stb, és több év után most sikerült csak örökbe fogadniuk
2012. jún. 17. 22:31
52/67 anonim válasza:
ma 22:31 Te meg tudod milyen az, amikor valakinek nem lehet gyereke, s ilyeneket kell olvasnia? Meg egy másik kérdésnél már az egyik válaszoló a hasán kialakuló csíkok miatt nem akar szülni?
2012. jún. 17. 22:47
53/67 anonim válasza:
Te férfi vagy?
2012. jún. 17. 22:49
54/67 anonim válasza:
Nő vagyok.
2012. jún. 17. 22:57
55/67 anonim válasza:
Akkor nem értem, miért forgatod ki a kérdező válaszait. Nem azt mondta, hogy csak ezek miatt nem akar még egy gyereket
2012. jún. 17. 22:59
56/67 anonim válasza:
Azért szüljön, mert valakinek nem lehet gyereke?
2012. jún. 17. 23:05
57/67 anonim válasza:
Igazad van. Én nem éreztem át azt, amit a kérdező, biztos nagyon megrázó lehetett. AZért javasoltam az örökbefogadást, hogy neki se kelljen ezt újra vállalni, de a férje is békére leljen. De ha sikerült megbeszélniük, akkor az még jobb. :)
Sok Boldogságot Nekik!:)
2012. jún. 17. 23:07
58/67 anonim válasza:
ma 23:05 Ezt senki nem írta, valamit félreértettél :)
2012. jún. 17. 23:08
59/67 anonim válasza:
"Te meg tudod milyen az, amikor valakinek nem lehet gyereke, s ilyeneket kell olvasnia?"
2012. jún. 17. 23:15
60/67 anonim válasza:
"Te meg tudod milyen az, amikor valakinek nem lehet gyereke, s ilyeneket kell olvasnia?"
Nem tudom, de itt baromira nem ez volt a kérdés, és különben sem "kell" olvasnod, be is csukhatod ezt az ablakot. Utálom, hogy az összes hasonló kérdéshez odamentek bűntudatot kelteni, mintha a kérdezőnek annyival jobb lenne attól, hogy neked meg más problémád van. Neked se tetszene, ha kiírnál egy kérdést a meddőségedről, és odamenne mondjuk egy leukémiás azzal, hogy "tudod, milyen érzés, amikor valaki meg fog halni és azt kell olvasnia, hogy neked ez a legnagyobb gondod?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!