52 éves férj, igy viselkedik:Elöször halálra idegesít, mindent egyszerre akar, pl. kuttyantani éjjel-nappal, meg akkor is ha nem képes rá?
Figyelt kérdés
....aztan ha nem ugy van ahogy ö akarja lázad,azt hajtogatja hogy elköltözik aztan a bünbánó morgó fázis következik nyugtatót vesz be és alszik egész nap,majd ezután lenyugszik,a 3. nap már normális,de senkihez nem szól. Ez kb olyan 4-5 nap alatt lezajlik,de mar többször elöfordult. Ki mit mond? Férfi depi,változókor? Köszi a válaszokat.2012. jún. 10. 15:15
2/15 A kérdező kommentje:
egy kultúrált kifejezés.....
2012. jún. 10. 15:28
3/15 anonim válasza:
kefélni, dugni. (aki nem értené)
Ne aggódj, az enyém is pont ilyen. Én sem tudok vele mit csinálni. A férfiúi mivoltában sérül a szerencsétlenje, bár az enyém nem készül elköltözni, de morog velem, hogy az én hibámból nem sikerül neki.
4/15 anonim válasza:
ha kulturált lennél, akkor tudnád, hogy az rövid u :D
nos, mondd meg neki, hogy neked mások az igényeid. a kommunikáció csodákra képes.
5/15 anonim válasza:
Ha jól olvasok a sorok között akkor itt az igazi probléma a "nem képes rá". Ha erre találnátok megoldást akkor többé kevésbé minden megoldódna.
6/15 A kérdező kommentje:
a legnagyobb problema nem "a nem képes rá"! Mert az kevésszer fordul elö. A legnagyobb problema hogy azt képzeli a nönek ugy kell ugrani ahogy a férfi kitalálja,én meg megmondtam neki hogy nem a muzulmánoknál élünk,és nem ugy van az! Ezért lázad. Szerintem ez nagyon nem jó,de akkor sem hagyom magam1 Köszönöm a kedves válaszokat, a kötekedösöknek meg szép napot!
2012. jún. 10. 15:39
7/15 A kérdező kommentje:
Válaszokat tapasztalokat szeretnék kapni,nem kérdéseket. Azt már én feltettem. Ha valaki egy "kuttyantani a piszok",vagy egy "mit jelent" ,mikor jól tudja,vagy egy "ha kulturált lennél",választ ad a kérdésemre,ugyan minek lehet azt hívni? Unatkozó emberkék kötekedésének. Nincs jobb dolguk.
2012. jún. 10. 15:54
8/15 anonim válasza:
És ehhez képest töröltetted az én válaszomat... ami rólad szól és a te gondolataidról és még csak semmi sértő sincs benne, csak a tények. Valóban ez a megfelelő döntés^^
9/15 anonim válasza:
Nincs ilyen tapasztalatom hálaégnek,de én egy kicsit helyreraknám,magyarul se.ggberúgnám a helyedben.Fenyegesd meg azzal,hogyha nem hajlandó emberhez méltóan viselkedni,akkor lecseréled egy 20 éves csődörre.Vagy becsomagolod egy sötét,pici helyre és kiküldöd egy arab országba,ott menőzzön.
10/15 anonim válasza:
Lehet te is hasonlóképpen idegesíted őt, csak másban.Mindenkinek vannak rigolyái, amik idősebb korban felerősödhet. Az meg,hogy vannak igényei,nem bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!