Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket szokott zavarni csókolózás közben, ha egy fiúnak büdös a szája? Fiúk ti mit tesztek ellene? Éjjel nappal rágóztok, vagy mi?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 14:03
1/11 anonim válasza:
Nekem is sokszor büdös a szám, de Listerine szájvíz sokat segít !! Többórás hatás, és akkor bátran uccu neki !
2/11 anonim válasza:
Persze hogy zavar. Te szívesen csókolóznál egy büdösszájú csajjal?
3/11 anonim válasza:
És akinek nem jól zár a gyomorszája, az mit csináljon? :D Annak majdnem mindegy, hogy hányszor mos fogat/szájvizezik.
4/11 anonim válasza:
En nem ertem nekem az osszes baratomnak budos szaja volt hiaba volt szep apolt srac, a szajuk budos volt meg ragogumi ellenere is. Sajana ez van
5/11 anonim válasza:
És ez hogy jön ide? Mert nem ez volt a kérdés
7/11 anonim válasza:
Úgy, kedves #5, hogy neki önhibáján kívül büdös a szája, ráadásul állandóan.
8/11 anonim válasza:
Értem, de nem az volt a kérdés, hogy kinek miért lehet büdös a szája!
Hanem hogy zavaró-e.
9/11 anonim válasza:
A büdös száj mögött általában valamilyen egészségügyi ok áll (emésztési zavar vagy más). Inkább orvoshoz kéne fordulni, leginkább belgyógyászhoz, addig míg "ingyen" van.
10/11 anonim válasza:
hát nekem mindegyik barátomnak elfogadható szájszaga volt .... de volt amelyiket reggel megcsókoltam hát az már kicsit szagosabb volt de nem nagyon zavart hisz nem lehet mindenkinek rózsa illatú a lehelete mindig ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!