Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik éjjel nappal, vagyis állandóan viselik a jegygyűrűjüket/karikagyűrűjüket?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 16:20
2/49 anonim válasza:
Soha le nem venném,büszke vagyok rá,bár még csak jegyesek vagyunk. 25/F
3/49 anonim válasza:
házasságom első két-3 évében így volt. most már itthon nem viselem,de ha megyek valahová,büszkén húzom az ujjamra 10 év után is.
4/49 anonim válasza:
Én sem veszem le sem az eljegyzési, sem a karikagyűrűm.
Egyszer megtettem és egész nap azt kerestem, rettentő zavaró volt, hogy nincs rajtam.
5/49 anonim válasza:
Amióta férjem az ujjamra húzta az oltár előtt, egyszer sem vettem le! 3 éve házas
7/49 anonim válasza:
9év után elöszőr levettem,híztam és szoritotta az ujjam.Azon vagyok,hogy ujra hordhassam.A férjem nem hordja.
8/49 anonim válasza:
Én muszájból húzom le, mert olyan szeleburdi vagyok, hogy gyakorlatilag bárhol képes vagyok elhagyni-pl.mosogatásnál nem szeretem ha rajtam van, és leteszem vhova, utána meg 10 percig keresem 250es pulzussal (ismerem magam)De ha megyünk valahova, vagy az utcára le, akkor természetesen felveszem.
9/49 anonim válasza:
Vannak munkakörök, ahol nem lehet hordani, balesetmegelőzés miatt. Én is ezért tettem le, aztán leszoktam róla.
10/49 anonim válasza:
6 éve vagyok házas és eddig csak akkor vettem le a gyűrűt, amikor császármettszéssel megszülettek a lányaink.
És a férjem is mindig viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!