Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik éjjel nappal, vagyis állandóan viselik a jegygyűrűjüket/karikagyűrűjüket?
Én akkor leveszem, ha domestosozom, sütőt takarítok, de amúgy az utcára soha nem mennék ki nélküle, csupasznak érezném magam.
azon kívül egy percig sem veszem le a kezemről
Én is mindig hordom,a férjem is.
Ő csak a munkahelyén veszi le,baleset megelőzés miatt
3 éve vagyunk házasok, előtte egy év jegyesség. Végig hordtuk/hordjuk a gyűrűinket, kivéve:
Férjem fürdéshez, strandolásnál, takarításnál leveszi, mert könnyen lejár az ujjáról, nem akarja elhagyni. Ahogy végez pl a fürdéssel, húzza is vissza.
Terhesség közepétől annyira vizesedtem+meghíztam, hogy féltem, hogy szülésnél ujjal együtt jönne csak le, így levettem. Szülés után az első pár hónapban reménykedtem, hogy visszamennek az ujjaim, de nem, így kitágítattam, csupasz voltam nélküle. Én pl se fürdéshez, se takarításhoz nem veszem le, egyedül tészta dagasztásnál, ha eszembe jut.
A kísérőgyűrűmet sajnos nem tudták tágítani, így azt nem tudom még hordani...:(
Ja, és miért is lenne ez képmutatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!