Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vannak akik éjjel nappal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akik éjjel nappal, vagyis állandóan viselik a jegygyűrűjüket/karikagyűrűjüket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 16:20
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor leveszem, ha domestosozom, sütőt takarítok, de amúgy az utcára soha nem mennék ki nélküle, csupasznak érezném magam.

azon kívül egy percig sem veszem le a kezemről

2010. máj. 5. 16:49
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig hordom,a férjem is.

Ő csak a munkahelyén veszi le,baleset megelőzés miatt

2010. máj. 5. 16:54
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem veszem le.
2010. máj. 5. 16:58
 14/49 anonim ***** válasza:
36%
párom talán egy évig hordta, én meg talán 6ig most leszünk nyolc évesek. már nem jelent semmit
2010. máj. 5. 17:04
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
20év házasság után sem veszük le!:)
2010. máj. 5. 17:07
 16/49 anonim válasza:
92%
ÉN nem hordom amióta sikerült egy szép vérhoűólagot beszereznem tőle. Néha itthon a feleségem is leveszi, de még nem láttam hogy nélküle elment volna itthonról. 35/F augusztus 4-én leszünk 10 éve házasok, és 14 éve vagyunk együtt.
2010. máj. 5. 17:15
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2 hónapja vettem le,de csakis amiatt,mert babát várok,és nagyon bedagadtak az ujjaim.A szülés után újra mindig hordani fogom:-)38 hetes kismami
2010. máj. 5. 17:51
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Én sem veszem le, csak ha pl. tésztát gyúrok. És nem képmutatásból...
2010. máj. 5. 18:22
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a természetes, hogy állandóan viseli az ember. Miért tekintenek sokan a gyűrűre úgy, mint egy bilincsre? Egyáltalán a házasságra miért gondolnak úgy sokan, hogy az egyenlő a börtönnel?
2010. máj. 5. 18:29
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

3 éve vagyunk házasok, előtte egy év jegyesség. Végig hordtuk/hordjuk a gyűrűinket, kivéve:

Férjem fürdéshez, strandolásnál, takarításnál leveszi, mert könnyen lejár az ujjáról, nem akarja elhagyni. Ahogy végez pl a fürdéssel, húzza is vissza.

Terhesség közepétől annyira vizesedtem+meghíztam, hogy féltem, hogy szülésnél ujjal együtt jönne csak le, így levettem. Szülés után az első pár hónapban reménykedtem, hogy visszamennek az ujjaim, de nem, így kitágítattam, csupasz voltam nélküle. Én pl se fürdéshez, se takarításhoz nem veszem le, egyedül tészta dagasztásnál, ha eszembe jut.

A kísérőgyűrűmet sajnos nem tudták tágítani, így azt nem tudom még hordani...:(

Ja, és miért is lenne ez képmutatás?

2010. máj. 5. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!