Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik éjjel nappal, vagyis állandóan viselik a jegygyűrűjüket/karikagyűrűjüket?
Mindig rajtam van.
Férjemét viszont esküvő után pár hónappal ellopták, szerelte valakinek a számítógépét, ezért lehúzta, lerakta az asztalra, és elvitték. Tanultunk belőle. De azt mondja hiányzik neki.
Midig rajtunk van!
Csak akkor veszem le, ha nagyon összeveszünk. :)
Még csak 5 napja, de hordom. Mosogatáshoz leveszem, de csak azért mert észrevettem, hogy karcolja a fém főzőedény, később, amikor már sok karc lesz rajta biztosan nem fog érdekelni:)
A párom éjjelre leveszi. Még zavarja, nekem is szokatlan, hiszen soha nem hordok gyűrűt a kezemen. Később kíváncsi vagyok, mennyire szokja meg. A munkája nem akadályozza, de sport közben a balesetveszélyesség miatt én fogom kérni, hogy vegye le (előzőleg már sérült pont az az ujja,az első ujjpercét nem is tudja mozdítani, végigfut az egészen egy heg..mindez extrémsport közben)
tehát én éjjel -nappal viselem, ő csak nappal...
Édesanyám is viseli, apu elhagyta, de munkájából adódóan nem is viselte, emiatt hagyta el...
mi csak akkor viseljük, ha elmegyünk itthonról. itthon nem. én féltem a tisztítószerektől, meg hogy elhagyom a kertben...
a férjem meg egyszer elhagyta 3 napra... úgy volt hogy valahol munkában elvesztette...de pár nap után megtaláltam. ahogy a kesztyűjét levette, beleesett a gyűrű az egyik bakancsba:) pont az első házassági évfordulónk előtt volt ez az eset 1 hónappal, és azóta nagyon féltjük...
ha elmegyünk itthonról, nem lépünk ki nélküle...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!