Hogyan védjem meg a férjem?
Figyelt kérdés
A szüleimet annyira szeretem és tisztelem, hogy nem merek ellentmondani nekik, nehogy megbántsam őket. Van, hogy azt mondják a férjem már párszor megbántotta őket és hogy felelőtlen apa. De ez nem így van és én ilyenkor csak csendben vagyok. Aztán meg lelkifurdalásom van, hogy nem védtem meg őt, pedig megérdemli. A legjobb férj!! Mindig elmesélem neki a történteket és mondja, hogy ne is foglalkozzak vele, őt nem érdekli (de közben szerintem rosszul esik neki, amit a szüleim mondanak). Hagyjam, ne vitatkozzak feleslegesen a szüleimmel.2012. jún. 13. 14:55
1/13 anonim válasza:
én sose hagynám hogy a férjemet szapulják. szerintem gáz hogy lapítasz
2/13 anonim válasza:
Persze,hogy rosszul esik neki!Bár én téged nem értelek,ha szereted a férjed és ez az írásodból kiderül,hogy-hogy nem vagy képes megvédeni??Ha egyszer megvédenéd akkor ne félj többször a szülők is elgondolkodnának a dolgon,hogy most mondjanak-e valamit a férjed ellen vagy inkább jobban járnak ha hallgatnak.És ez szerintem alapvető dolog egy házasságban!Tudnák a szüleid is ,hogy ez neked is rosszul esik!!Ennyi!Állj ki érte!
3/13 A kérdező kommentje:
Igen, gáz. Tudom. De nem tudom, hogy törjek ki magamból. Hogyan oldjam meg ezeket a problémákat.
2012. jún. 13. 15:04
4/13 anonim válasza:
Mindig megvédem a férjemet. Akkor is,ha a szüleim emiatt megsértődnek. Most már a férjem,a gyerekem apja a legközelebbi családom. A szülők csak ő utánuk jönnek.
5/13 anonim válasza:
Ha igazán szereted a férjed ÁLLJ KI MELLETTE!!!!!!Ha szüleid igazán szeretnek és tisztelnek akkor megértik!
Én biztos nem hagynám,hogy a férjemet szapulják.
6/13 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van!!!! Soha többet nem hagyom!! Soha! Ha ti is képesek vagytok rá, akkor én is!!! Köszönöm!!!!
2012. jún. 13. 15:08
7/13 anonim válasza:
Férj vagyok, kezdetben az apósom sokat bántott, kíméletlenül szidott néha, a feleségem pedig nagyon csendes, szüleinek soha ellent nem mondó típus volt. Én általában csendben, de rosszul tűrtem, már az is megfordult bennem, hogy felpattanok és elmegyek, nem jövök vissza többet. Aztán a feleségem a sarkára állt. Gyönyörűen fellázadt az erőszakos apja ellen, hogy hogy mer velem így beszélni, mit képzel egy másik felnőtt emberről, honnan veszi a jogot, bátorságot, stb. Később elcsitultak az "ügyek", apósom megszokott, majd meg is kedvelt, egyre többet dícsért is. Ez a rövid történetünk.
8/13 anonim válasza:
2 egyszerű mondat:
"Anya, apa fejezzétek be! Ez nem így van."
9/13 anonim válasza:
hogy-hogy hogy? :)
legközelebb kinyitod a szád, és megformázod a szavakat amik a fejedben vannak. nem nagyon bonyolult
10/13 anonim válasza:
megmondod nekik, hogy te nem így látod, és amíg Neked nincs gondod, addig ők se generáljanak feszkót. De ha nem véded meg, legalább ne mondd el neki, amit nem tud, az nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!