Férjem külföldre ment dolgozni két hónapja, meglepetéssel készültem neki 20 kilót fogytam le ezidő alatt, szóljak telefonon neki mielőtt hazajön, vagy legyen meglepetés?
Figyelt kérdés
Gyakran emlegette,hogy az egészségem miatt jót tenne nekem,ha lefogynék.2012. jún. 12. 15:55
1/47 anonim válasza:
Mondj annyit, hogy meg fog lepődni a kinézeteden, de ne mond el neki, hogy miért, hogy azért ott és akkor tudjon majd megdicsérni.
2/47 anonim válasza:
Szerintem konkrétan ne szólj neki, csak annyit mondj, hogy van egy nagy meglepetésed.
A fogyáshoz pedig gratulálok.
3/47 anonim válasza:
Nehogy lelődd a poééééééént asszony!!! :D El ne cs.szd a meglepit!
4/47 anonim válasza:
20kg 2hónap alatt? Azta, te nem vagy semmi.
Ne szólj neki, max annyit hints el telefonban finoman, hogy "drágám, kicsit fogyóztam ám amióta nem vagy" :D
5/47 A kérdező kommentje:
Alig várom,hogy mit fog mondani :)!
2012. jún. 12. 15:57
6/47 anonim válasza:
2 hónap alatt 20 kilót?? Most hány kiló vagy ha szabad ilyet kérdeznem?:) Amúgy gratulálok nagyon! Ne lődd el a poént, várj míg meglátja:)
7/47 A kérdező kommentje:
85-ről 65 lettem .
2012. jún. 12. 16:00
8/47 anonim válasza:
Neeeee mond el , sokkal jobb lesz ha egyből látod az arcán :)
És gratulálok nagyon ügyes vagy ! :)
9/47 anonim válasza:
Ha nem nyúlt meg a bőröd és nem lettél laza akkor gratulálok hozzá! Amúgy el ne mond neki, annyi elég, hogy van egy meglepid! de semmi részletet ne!
10/47 anonim válasza:
wow, grat, nagyon csini lehetsz:) Majd számolj be, hogy mit szólt a férjed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!