Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem külföldre ment dolgozni...

Férjem külföldre ment dolgozni két hónapja, meglepetéssel készültem neki 20 kilót fogytam le ezidő alatt, szóljak telefonon neki mielőtt hazajön, vagy legyen meglepetés?

Figyelt kérdés
Gyakran emlegette,hogy az egészségem miatt jót tenne nekem,ha lefogynék.
2012. jún. 12. 15:55
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Szerintem apunak is volt egy 65 kg-os meglepetése :)
2012. jún. 28. 19:01
 42/47 anonim ***** válasza:
Arra nem gondol senki hogy netán valami baj érte öket(Bár ne igy lenne!)
2012. júl. 1. 18:15
 43/47 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, volt egy kérdés sokan válaszoltak ,dicsérték agyba főbe lehet a nagy semmit aztán ennyi.
2012. júl. 1. 18:50
 44/47 anonim ***** válasza:
Én is írtam már ki kérdéseket, x nap után aztán meg már nem is foglalkozom velük, rá se nézek, hogy kapok-e új választ hetek, hónapok után.
2012. júl. 1. 20:45
 45/47 A kérdező kommentje:

A férjem hazaért lefogyva ,a szeme fehérje sárga volt,orvosokhoz járkáltunk idáig ,mert a meglévő Gilbert kórjának nagyon rosszat tett ,hogy külföldön koplalt,fizikailag túlhajtotta magát,ugyan örült az én fogyásomnak,de legkevésbé sem erre koncentráltunk.

Természetesen a bérét nem fizették ki,hanem ráadásul át is vágták.

2012. júl. 11. 10:00
 46/47 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Jobbulást a férjednek!!
2012. júl. 11. 18:58
 47/47 anonim ***** válasza:
Jobbulást neki! Kitartás!
2012. júl. 11. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!