Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem külföldre ment dolgozni...

Férjem külföldre ment dolgozni két hónapja, meglepetéssel készültem neki 20 kilót fogytam le ezidő alatt, szóljak telefonon neki mielőtt hazajön, vagy legyen meglepetés?

Figyelt kérdés
Gyakran emlegette,hogy az egészségem miatt jót tenne nekem,ha lefogynék.
2012. jún. 12. 15:55
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Oké,akkor most már semmiképpen nem mondom el ,szombaton jön haza.
2012. jún. 12. 16:02
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
El ne mondd! Úgy az igazi meglepetés. Sőt, ha van időd,valami új, dögös frizurát is csináltass. Úgy lesz teljes az új külső :D
2012. jún. 12. 16:03
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Jujjj, de ügyes és kitartó vagy. Hatalmas gratuláció érte!

El ne mondd neki! :) Legyen meglepi! :P Max. annyit, hogy van egy óriási meglepetésed.

2012. jún. 12. 16:03
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért nekünk elárulhatnád, hogyan csináltad!
2012. jún. 12. 16:05
 15/47 A kérdező kommentje:

"Sőt, ha van időd,valami új, dögös frizurát is csináltass"

Új frizura már megvan és új ruháim is ;) !

2012. jún. 12. 16:05
 16/47 A kérdező kommentje:

"Azért nekünk elárulhatnád, hogyan csináltad!"

Ha nem eszem degeszre magam,akkor nagyon hamar képes vagyok fogyni(mégsem tettem ezért semmit 5 éve :( ),nem volt túlzottan drasztikus a diéta,legalábbis nem ájuldoztam a gyengeségtől ,napi kétszer 45 percet tornáztam is.

2012. jún. 12. 16:08
 17/47 anonim ***** válasza:
55%

OFF:

2 hónap alatt 20 kilót fogyni nem egészséges. Vissza fog az jönni, sőt még több is. Én is így jártam. Most meg járhatok orvoshoz miatta. Heti 1 kilónál nem fogyhatok gyorsabba, de mikor az elején lement egy hét alatt kettő kiló, akkor a dokim nagyon alaposan kérdezgetett, h mégis miért. Végül megvárta a következő pár hét eredményét és kiderült, h csak a felgyülemlett folyadék távozott és nem én koplaltam v dolgoztam túl magam.

ON:

Egyébként hagyd meg neki meglepetésnek. Egy ismerősöm sok hónap után ment haza vékonyan és az apja elment mellette a repülőtéren. Akkoriban még nem volt divat mindent feltenni az internetre, habár ő előre szólt.

2012. jún. 12. 16:12
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Majd számolj be, mit szólt! Figyelőre teszem a kérdést. :D És gratulálok!
2012. jún. 12. 16:15
 19/47 A kérdező kommentje:

Igen igazad van,tudom,hogy nem egészséges.

5 éve 30 kilót fogytam le,örült is szegény férjem, csodált ,körberajongott...aztán igen gyorsan jöttek vissza a kilók,onnantól végig éreztem részéről egyfajta neheztelést a túlsúlyommal kapcsolatban,egyre elkeseredettebb voltam emiatt.

Az eszem helyett az érzelmeim ,az igen nagyfokú szeretevágy irányított ebben a hirtelen fogyásban.

2012. jún. 12. 16:18
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Ne mond el elore! :) GRATULA!
2012. jún. 12. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!