Miért reagált így a férjem?
Délutánra időpontom volt fogorvoshoz. Sajnos a kelleténél jobban félek a fogorvostól, mondhatni fóbia. Alapvetően kiegyensúlyozott vagyok, de ha fogorvosról van szó, hányingerem van, szédelgek, feszült vagyok - produkálok mindenféle pszichoszomatikus tünetet az idegességtől. A férjem ezt tudja és rendszerint el is kísér, mert egyébként megszöknék a váróból.
Két órával az időpont előtt szexet kezdeményezett. Mondtam, hogy rendben, de legyen most neki gyereknap, mert az idegességtől nekem most nem menne - majd este pótoljuk, ha már túlvagyok rajta.
Végig nyaggatott, hogy látja, hogy élvezem, menni fog ez, ne csináljam. Nem, feszült voltam, nem ment (máskor nem szokott előfordulni, csak ha nagyon ideges vagyok).
A vége az lett, hogy veszekedést csinált belőle. Ami mondjuk a lelkiállapotomon se segített a doki előtt...
Azóta is morcos. Értetlenül állok a dolgok előtt. Mióta ismer, tisztában van ezzel a fóbiámmal. A mindennapi életünkre nagy kihatással nincs, hiszen évente 1-2 alkalommal kell csak fogdokihoz mennem, ilyen mértékig feszült csak akkor vagyok, ha beavatkozás is lesz (most is volt levésés, ínymegnyitás, fúrás). A sima kontrolltól nem tartok ennyire.
Tényleg teljesítenem kellett volna ilyen lelkiállapotban? Van egyáltalán nő, aki stresszes élethelyzetben orgazmusképes?
Azért vagyok tanácstalan, mert egyrészt nem önző, másrészt tudja, hogy ilyenkor jobb nagy ívben elkerülni.
Vizsgák előtt is megbeszéltük, hogy inkább kerüljön ki, mert idegbeteg vagyok - nem is volt gond belőle, én feszengtem, ő meg békén hagyott. Tudta, hogy amint lement a vizsga, megint jókedvű és kiegyensúlyozott leszek.
Sőt, amikor neki voltak vizsgái, akkor őt kellett ugyanilyen okból kikerülni. Hovatovább olyankor még pszichés impotenciát is produkált - vizsga előtti napon ha fejreállt se működött a szerszám. Amint hazaért a vizsgáról, már ismét tökéletesen.
Na a fogorvos miatti para nálam is hasonlót okoz, átmeneti frigiditás, vagy mi ennek a neve nőknél.
Az ötlet nem rossz, bár eszembe se jutott. A szemem előtt fúrók és egyéb kínzóeszközök ugráltak.
(Igen, tudom, hogy sokak szerint ez nem normális, de sajnos nem döntés kérdése ez a fóbiám. Legalább a doki is tudja és próbál átmenni gyerekfogászba, épphogy plüssel nem játszik az orrom előtt :))
#2 - nem tudom, hogy neked mi válik be, ha félsz/szorongsz, de nekem a szex legkevésbé. A testem valamennyire reagál, de az agyam vészüzemmódban van és nem tudok ellazulni.
Ilyenkor maximum az segít, ha mantrázzák, hogy "nyugi, nem fog fájni, gyorsan túlleszel rajta". Vagy öleljen meg.
Nekem az orgazmus csak ellazult, kiegyensúlyozott állapotban megy. Szorongva, félve nem.
Ha a doki után próbálkozik, ment volna mint a karikacsapás, mert akkor már fellélegzek, hogy vége van. De előtte két órával a legerotikusabb gondolatom egy fúró volt....szerinted?
Nekem nagyobb rejtély a feltett kérdésednél, hogy mit kellenne "teljesítened" az ágyban, és miért baj, ha nincs orgazmusod, és harmadikként, hogy a teljesítés az az orgazmussal lenne azonos? Csak mert az magától jön, vagy jön, vagy nem, és nem Te irányítod, Rád tör vagy nem, ő a cselekvő, nem Te, tehát nem tudod teljesíteni,a teljesítés az olyan, amit Te cselekedve teszel.
A negyedik: hogy lehet attól veszekedni valakivel, hogy nincs orgazmusa?
Az ötödik: miért kell a szerelmeskedésbe orgazmus? A beteljesülés az, hogy ketten kölcsönösen kívánják egymást, és örülnek az intim együttlétnek, annak, hogy össze tudnak bújni és örömet szerezni egymásnak, és együtt lehetnek.
Ezek fényében értelmetlen a kérdésed feltevése is.
Egyre jobban erősödik az érzésem, hogy meggyőződésed, hogy kötelességed hogy orgazmusod legyen. Sőt a férjedé is az. Miért?
Ez hülyeség!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!