Szerintetek azért szeret jobban a férjem, mert lefogytam?
5 éve vagyunk házasok, jó pár kiló felesleg volt rajtam amikor megismerkedtünk, és akkor is, amikor összeházasodtunk. Mindig azt mondta, őt ez nem érdekli. És tényleg szeretett.
3 éve vidéken dolgozik, két hetente jár haza. Az elmúlt egy éveben ledobtam 20 kg-t, és én úgy érzem, ahogy karcsúsodtam, úgy szeretett meg egyre inkább.
Addig heti 2x3 felhívott, most valamilyen formában minden nap keres. (telefon, email, sms).
Ha visszament, kaptam egy csókot, felszállt a vonatra.... most meg percekig mondja, hogy velem akar maradni, nem akar visszamenni...
Eddig hazajött, evett, fürdött stb. Újabban rögtön a hálószobába kezdünk. Apró meglepetéseket kapok, szép szavakat...
Rákérdeztem, hogy a fogyásom vagy mi is az oka ennek a nagy változásnak. Azt mondta, eddig nem tudta hogy kimutatni mennyire szeret.
Szerintetek lehet, hogy a fogyás miatt van?
" Szerintetek lehet, hogy a fogyás miatt van? "
Lehet bizony.
Valószínü,hogy ezért szeret jobban.De itt nem ez a lényeg,hanem az,hogy előtte is szeretett.
Az,hogy csinosabb lettél,az benne is megmozgatott valamit.
Szerintem ezen nem kellene agyalni,hanem örülni neki és élvezni az életet!!!
Egyrészt igen.
Másrészt, egész biztos féltékeny, látja, hogy "milyen jó nő vagy", és nem tudja, hogy ezt a fogyást hova tegye:
saját magad miatt fogytál, az ő kedvéért fogytál, vagy esetleg valaki más kedvéért.
Eddig meg sem fordult a fejében, hogy esetleg másnak is kellhetnél, ha te úgy akarnád.
Most kezd el félteni, hogy akár még el is veszíthet. De ez nem baj, addíg amíg a féltékenysége egészséges szinten van, és nem csinál belőle alaptalan vádaskodásokat stb. :)))
Ez inkább jobban ragaszkodik hozzád.
Fogyás nem hiszem, de egy jobb alakú nö mindig is jobban testzik minden férfinak.
Szerintem talán most érett a családra, talán már unja a távoli létet... Nincs lehetöség hogy te is oda költözz ahol dolgozik?
Feltételezem, hogy a fogyással a te önértékelésed is változott, jobb a közérzeted, és ez ad az embernek egyfajta kisugárzást. Látszik, ha piszokjól érzed magad a bőrödben - és ez kívánatosabbá is tud tenni, ezt biztosra veszem :)
Szóval: ő eddig is szeretett, így meg még könnyebb szeretni téged, hogy te is szereted magadat. :)
Én 52 kg felesleggel indítottam.
Egyszer aztán elhatároztam ,hogy egészségesen akarok élni és lefogytam én is 70 kilóra.
Mivel a párom sportoló ezért sokat segített a sportolásban. Jött velem tekerni, futni, segített a tornákban. És ez egy kicsit közelebb hozott minket. De más változás nem volt.
A szex is maradt a régi, a kedvességek is megmaradtak, az ajándékok is megmaradtak. Csak most már együtt sportolunk.
En ezt butasagnak tartom mert a mi hazassagunkba is volt amikor messze dolgozott csak hetvegen lattan. akkor engem sem hivott surun csak elalvas elott beszeltunk 20percet.
Aztan egy ido utan ez surusodott , amikor hazajott ki se mozdultumk a haloszobabol.
en nalam nem tortent semmi valtozas ugyan ugy 49kilo voltam ea maradtam
Hát ezt mi nem tudhatjuk. Mi nem állíthatjuk, hogy biztosa így van, ha egyszer ő tagadja, csak ő tudja már jobban.
De nem tartanám kizártnak.
Mondjuk elég szomorú, ha ezen múlik a szeretet...
Kedves utolsó, nem ezen múlik, ha kicsit jobban elolvasnád, itt a szeretet csak még nagyobb lett, mert ha nem lenne akkor nem vette volna el...
Kedves kérdező, igaza van a többségnek, csinosabb lettél, ezáltal valószínű vidámabb is, pozitív a kisugárzásod és ez másokra is átragad, főleg rá mert ő a férjed, egy boldog kiegyensúlyozott feleséget jó szívvel hív fel az ember, nem úgy mint egy szomorú, önbizalom hiányos asszonyt, szerintem örülj ennek, hisz változtattál és egyből több gyümölcse lett a dolgoknak, jobb lesz a kapcsolatotok, mert hát boldog vagy így nem? nincs értelme beleszőni más dolgokat bár még nem válaszoltál, hogy miért írtad ki a kérdést, mert bánt vagy mert örülsz, de vajon ezért lehet e. Én örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!