Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha egy lány...

Mit lehet tenni, ha egy lány jobban isteníti a bátyját, mint a barátját?

Figyelt kérdés
Ha a lány bátyja mindig piszkálja a lány barátját és a lány a testvérének ad igazat, olyanokat mond, hogy a barátja sosem lesz olyan, mint a bátyja. Szinte szövetkeznek a barát ellen és a báty megtesz mindent, hogy szakítsanak. Állandó veszekedést szít, a lány meg őt tartja az istennek a barátjával szemben. Mit lehet tenni, ha a barát szereti a lányt?
2012. máj. 22. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszélj a báttyal, hogy mi a baja és magyarázd el neki, hogy nem megdugni, meg megbántani akarod a lányt, hanem szereted..a bátty ellen ne harcolj, mert ő mindig a bátty lesz, de te...nos nem biztos hogy mindig a barát..
2012. máj. 22. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem értem,kinek,és mit kellene itt tenni.Ha az érintett felek valamelyikének zavaró ez a helyzet,akkor tovább áll.
2012. máj. 22. 21:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát 1 éve vagyunk együtt, de pokollá teszi az életünket..nem tudom, mi baja van, de elmar mindenkit a húga mellől.
2012. máj. 22. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért mert félti, hogy kihasználják, megbántják..ahogy irtam, tisztázd vele, hogy eszedben sincs a lányt bántadi, semmilyen szinten.
2012. máj. 22. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Keress olyan lányt, akinek nincsen bátyja. Egyébként mire gondoltál? Panaszt tenni, feljelenteni?

Ahogy nyafogsz, én nem is csodálom...

2012. máj. 22. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy védeni próbálja a hugicát. Lehet, hogy egyszerűen csak önző.

Egyébként mit lehet tenni? Ha a barátnőd a bátyja mellé áll minden alkalommal, akkor nem a ti életeteket teszi pokollá, hanem csak a tied. Nem akarok látatlanban ítélni, de nem hinném, hogy eléggé fontos lennél a barátnőd számára. Tovább állnék.

2012. máj. 23. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Első sorban beszélsz a tesóval, hogy mi a gondja, ha nem változik semmi sem, akkor kénytelen leszel ott hagyni a lányt, mert a tesója áll mindenek felett. Szal ha a tesó nem enyhül, nem nyerhetsz.
2012. máj. 23. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!