Egy lány kapcsolatának kialakítását, minőségét befolyásolja hogy milyen az apaképe?
Úgy hallottam, hogy tudat alatt olyan férfit keres minden lány, mint amilyen az apukája.
Én hullámzó viszonyban vagyok vele, néha ordibálunk egymással szó szerint, máskor meg mint igazi apa lánya kapcsolat. Mindketten nagyon makacsok vagyunk..
Viszont normális párkapcsolatot még nem tudtam kialakítani senkivel:(
22/L
Lehet befolyásoló az apa képe, de a lánytól függ, h jó v rossz irányba húzza ez a kép.
Apukám alkoholista, dohányos, munkakerülő ember volt. A párom nem iszik, nem dohányzik és keményen dolgozik. Mi is szoktunk vitázni, de mindig arra gondolok, h nála rosszabb férfi is van a világon.
Ahogy olvaslak, hasonló lehet a kapcsolatod apukáddal, mint nekem az enyémmel. Én alapvetően nagyon szeretem apámat és jó apa. Nagyon szereti a lányait (van egy nővérem), sokszor babusgat minket, ölelget, megszorongat, megpuszil, megsimogatja a hajunkat, becézget - tehát nem az a típus, aki nem tudja kimutatni az érzelmeit. Persze nem volt tökéletes. Sajnos 30-as, 40-es éveiben nagyon jóképű volt, és voltak nőügyei. Mindegy, valahogy túlélte a szüleim házassága, de azért én is rendesen haragudtam akkor apámra, és nem volt rózsás a helyzet.
A lényeg, h összességében szerintem nekem nagyon jó apám van, de pl nekünk is sok konfliktusunk volt, pont azért, amit te is írsz, h eléggé hasonlóak vagyunk, tőle örököltem/tanultam el én is a heves vérmérsékletet, és mikor még együtt laktunk pár éve, gyakran ordítoztunk mi is egymással. )
A lényeg, én 5 évvel ezelőtt megtaláltam a páromat, aki egyáltalán nem hasonlít fateromra. Se külsőre, se belsőre. Párválasztásnál az számít, hogy mennyire illetek egymáshoz, illetve mennyire egészítitek ki egymást. Ha egy apukád-vérmérsékletű sráccal kezdenél, vele is lennének ugyanolyan csúnya viták, nemde? Na, az én párom a türelem megtestesülése. 5 év alatt egyszer sem ordítottunk egymással. Vannak persze vitáink, de mindig meg tudjuk beszélni, míg apámmal sokszor nem sikerült.
Én azt mondom: ésszel kell párt választani. Neked is ezt tanácsolom ;). Remélem, hamarosan megtalálod a párod!
Ja, vmelyik nap beszélgettem lány ismerőseimmel, és ecsetelgettünk egymásnak, h milyen pasik jönnek be nekünk. Én meg mondtam, h nekem a kölyökképű, bájos kissrácok jönnek be, akik 19-nek néznek ki (persze a párom egyáltalán nem ilyen :D Nem minden a külső!). Mire mondták a csajok, h akkor ez azt jelenti, jó a viszonyom apukámmal. Mert akinek vacak a kapcsolata az apjával, vagy nem is nagyon volt, az hajlamos idősebb férfiakkal kezdeni - apakomplexus. Hát, engem mondhatni taszítanak a 40-es férfiak, úgyh valszeg tényleg remek a kapcsolatom apámmal :D
26/N
Az enyémet annyiban befolyásolja, hogy totál ellentétes férfit keresek és kerestem is mindig,mint amilyen apám.Egyáltalán nem jönnek be a kövér férfiak,sőt egyenesen félelem érzetem van tőlük.Szóval testesebb férfivel nem tudom magam elképzelni,csakis vékony,vagy átlagtestalkatú és nagyon magas férfival.(apám alacsony és állatira el van hízva!).Valamint a bajusztól is herótom van, bajuszos férfit sem tudok elképzelni!
A jellembeli dolgokról inkább nem is írok,abban is teljesen az ellentétét keresem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!