Szerintetek azért szeret jobban a férjem, mert lefogytam?
5 éve vagyunk házasok, jó pár kiló felesleg volt rajtam amikor megismerkedtünk, és akkor is, amikor összeházasodtunk. Mindig azt mondta, őt ez nem érdekli. És tényleg szeretett.
3 éve vidéken dolgozik, két hetente jár haza. Az elmúlt egy éveben ledobtam 20 kg-t, és én úgy érzem, ahogy karcsúsodtam, úgy szeretett meg egyre inkább.
Addig heti 2x3 felhívott, most valamilyen formában minden nap keres. (telefon, email, sms).
Ha visszament, kaptam egy csókot, felszállt a vonatra.... most meg percekig mondja, hogy velem akar maradni, nem akar visszamenni...
Eddig hazajött, evett, fürdött stb. Újabban rögtön a hálószobába kezdünk. Apró meglepetéseket kapok, szép szavakat...
Rákérdeztem, hogy a fogyásom vagy mi is az oka ennek a nagy változásnak. Azt mondta, eddig nem tudta hogy kimutatni mennyire szeret.
Szerintetek lehet, hogy a fogyás miatt van?
Én több férfival beszélgettem ( köztük természetesen a párommal is) őszintén, és azt mondták, hogy a férfiak számára nagyon fontos a vizualitás ( szex terén).
Ez nyilván nem azt jelenti hogy minden férfinak csak a "címlaplányok" tetszenek, de bizony számít, hogy a szeretett nő látványa mennyire mozgatja meg a fantáziájukat.
Szóval én is úgy gondolom, hogy valszleg nemcsak hogy lefogytál és csinosabb lettél, de a kisugárzásod is pozitívabb lett, ami még kívánatosabbá tesz a szemében.
Igen. De szerintem nem (csak?) azért, mert karcsúbb vagy, hanem azért, mert így jobban elfogadod és szereted önmagad, ettől több az önbizalmad, amitől jobb a kisugárzásod, amire gerjednek a pasik.
Vagy még azt is lehet, hogy fél, hogy mást akarsz, azért fogytál le, vagy fél, hogy elcsábítanak tőle, vagy valami ilyesmi.
Köszönöm a válaszokat!
A kérdést csak azért írtam ki, mert kíváncsi voltam mások véleményére is. Szerintem egyértelmű, hogy a fogyásnak tudható be, hiszen teljesen egyszerre zajlik a két dolog, de a férjem ezt tagadja. Minél többet fogyok, annál nagyobb figyelmet, szeretet kapok. És nagyon örülök neki. Csak nem tudom, hová tudja még majd fokozni... :-)
A munkánk miatt, sajnos nem tudunk együtt élni. Nekem itt szerencsére biztos állásom van, bár nem keresek túl sokat. A férjem itt nem talál munkát, két évig munkanélküli volt, mielőtt vidékre ment. 300 km-re van, 2 hetente jár haza, mert sokba van az utazás. És ott se biztos a munkája, nem tudni meddig lesz. De még mindig jobban kijövünk így, mint egy fizetésből ketten.
Jövőre külföldre megyünk, csak ez az egy megoldás maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!