Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élők, léptetek már félre, ha igen, mi okból, mi vezérelt, mi lett a folytatás, vége?
Èn nökent tettem meg ezt. Igazából szerelem volt.
Férjemmel 5 évig éltünk együtt, és ossze házasodtunk. Nem gondoltam ezt végig teljesen. Férjemmel olyan állóvíz volt minden. Jó ember volt, de ennyi. Sokszor voltak anyagi gondjaink, mert ö többet akart költeni mint amennyit kerestünk. De olyan pocsoja szerü volt minden.
Aztán jött a nagy Ö. Munkatárs, hónapokig tartott mire kialakult, de szinte elsö perctöl kezdve tuttuk... Aztán nyuszi voltam otthagyni férjemet. Féltem, pedig már csak a másikat akartam. Bánom, hogy nem léptem le férjemtöl elöbb és megcsaltam. De miután egy szoros kapcsolat alakult ki a másikkal, már tudtam mit akarok. Elhagytam a férjemet, és a nagy Ö-val vagyok most már 5 éve, második gyerekünket várom, és 5 év után is ugyan úgy szeretjük egymást, egy kicsit sem érzem állóviznek ezt a kapcsolatot, itt végre boldog vagyok....
bár nem vagyok házas, de egyetlen egy kapcsolatomban sem csaltam meg a párom, még egy csókkal se.
F/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!