Férj hűtlensége esetén a feleségek miért nem saját magukba keresik a hibát, miért a szeretőben?
Én is beszállok a vitába: nem igaz az sem, hogy mindkettőben van ilyenkor hiba, mert a férfiaknál előfordul egy incifinci jelenség, a kapuzárási pánik, ami pedig a legdögösebb, legszuperebb asszonyka mellett is megjelenhet.
A fiataloknál kapuzárási pánikhoz hasonlóan előfordulhat az is, hogy újdonságra vágynak, de a régi is kell. Itt maximum annyit lehetne felróni a nőnek, hogy nem tud másik nő lenni, tehát semmit.
Szóval a mindkettőben van hiba nem mindig igaz.
De hogy visszakérdezzek: ha a férfinak mehetnéke van, akkor miért nincsen benne annyi, hogy előtte szakít, és miért lép félre féreg módon, tovább hazudva a párjának?
Mert lehet hogy a feleség olyan hárpia akinek nem lehet mondani semmit sem, mert mindenen kiakad/hisztizik/besérül/sír. Nekem volt ilyen barátnőm, hogy semmit sem lehetett mondani neki, mert elkezdett sírni, és ott is hagytam 3 hónap után, mert elegem volt az állandó nyekergéséből.
Lehet amiatt is, hogy a nő elhitette a férjjel hogy nélküle nem tud élni, és emiatt lépett félre.
De lehet teljesen tudatalatti is, amikor nem lehet megmondani, hogy miért, csak azt hogy valami rossz, és máshol keres vigasságot.
Nem azt mondom, hogy a feleség hibája egyedül, de ő is tehet róla. Ezt kéne felfogni kedves válaszolgató asszonyok!
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. A szeretőnek nem kell rácuppannia családos férfira, mert erkölcstelen, a férfiban meg legyen annyi, hogy akkor elválik, mielőtt elkezdené csalni a nőt, ha meg csak a gatyája zizeg, akkor próbálja a feleségében megtalálni a jót.
A nő lehet, hogy hibázott, de mégsem vágott át senkit.
ez jó kérdés!!
én is összejöttem egy nőssel,rossz volt már nagyon a kapcsolatuk,a gyerekek miatt voltak együtt. el is akart váálni miattam,de a nő nem engedte el,mert minden a nö neven volt,mondta hogy csak a ruhait viheti el.a cég amit ő épitett fel az is a nő neven van.igy otthon maradt.
de amugy már megcsalta elég sok nővel a feleségét,amiröl a nő tud is.
én meg ezt nem értem,hogy h alazkodhat meg ennyire valaki,h orrba szájba csaljak és mégis vele marad...de ez egy másik kérdés.
"De hogy visszakérdezzek: ha a férfinak mehetnéke van, akkor miért nincsen benne annyi, hogy előtte szakít, és miért lép félre féreg módon, tovább hazudva a párjának?"
Azért mert senki sem tökéletes, és ugyanúgy vannak számító/alattomos nők is.
Sőt, ennyi erővel a feleség hűtlenségéről is lehetne beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!