Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férj hűtlensége esetén a...

Férj hűtlensége esetén a feleségek miért nem saját magukba keresik a hibát, miért a szeretőben?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
77%
Az örök kérdés! Bevallom, nekem eszembe sem jutna magamat hibáztatni, mert ha a férjemnek baja van, akkor legyen oly kedves és közölje, ne pedig félrekúrjon! Erre nincs semmilyen mentség, nincs értelme a nőt sem hibáztatni, mert az esetek jelentős részében nem "rámászott" a férjre, hanem esetleg még azt sem tudta, hogy nős a pasi, mert azt elfelejtette közölni! ha a férjem fogadott nekem örök hűséget, akkor őt vonom felelősségre, nem a fél világot! Miért nem tudja két ember annyira tisztelni egymást, hogy őszinték a másikkal? Undorító az emberi faj!
2012. jún. 9. 17:44
 62/82 A kérdező kommentje:
Ha a férj így intézi a problémákat az az ő hibája, de a megcsalás nem az oka a rossz kapcsolatnak, hanem a következménye. A rossz kapcsolat meg két ember hibája, ezért hibás a feleség is.
2012. jún. 9. 17:50
 63/82 anonim ***** válasza:
51%
Ezt kéne sok embernek felfogni, hogy nem minden kapcsolatban két fél a hibás.
2012. jún. 9. 17:58
 64/82 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem sem a harmadik fél a hibás, hanem a házastársak közül vagy az egyik, vagy mind a kettő.

Az ismerőseim között volt már jópár cifra történet, ott sem mindig a megcsaló volt a hibás egyértelműen. Volt, ahol az asszony lett olyan elviselhetetlen házisárkány, hogy nőként mondtam, hogy a házból seprűvel kell kikergetni a fenébe.

Volt ahol meg a nő kidolgozta a belét, kiszolgálta a gyerekeket a férjét, apuci meg nyafogott, hogy nem figyel rá eléggé, miközben ő érzéketlen paraszt módjára alázta a párját. És még meg is magyarázta, hogy ő az áldozat és az elgyötört feleségének még a kedvében kéne járnia.

2012. jún. 9. 19:00
 65/82 anonim ***** válasza:
71%

Hát attól függ , kérdező

Mert ha a feleség eü. gondok miatt , nem tud 3 hónapig teljesíteni , a férj meg egy önző egoista sz@rházi és ezért megy más báját keresni , akkor igen is CSAK A FÉRJ A HIBÁS!!!

És még 1000 pl, van amikor , csak az a fél a hibás aki félrematat , a másik nem .

2012. jún. 9. 19:03
 66/82 A kérdező kommentje:
De abban hibás, hogy hozzáment egy önző, egoista sz@rházihoz, senki sem kényszerítette rá.
2012. jún. 9. 19:07
 67/82 anonim ***** válasza:
38%

És még annyit , hogy természetes ezt nem vitatom , hogy előfordúlnak olyan kapcsolatok , ahol akár a másik fél provokálja ki , ha lehet ezt így fogalmazni , de Én akkor is azt vallom, ha már megcsalás ,inkább szakítás

Hiszen akkor már úgy sem kötődöm a megcsalthoz.

Mert el sem tudnám képzelni , ha szeretem akkor megcsaljam.

Akkor meg ugyan ott tartunk , mint az elején , nincs szerelem , tisztelet , váltani kell , túl rövid az élet .

Mindenki adjon esélyt magának , hogy boldog legyen!

2012. jún. 9. 19:07
 68/82 anonim ***** válasza:
Általánosítás, általánosítás. Mint ahogy a fényt is fel lehet bontani több színre úgy minden történetet lehet több dimenzióban látni, nem csak kettőben és fekete-fehérben. Minden eset más és más, minden történetben, kapcsolatban más körülmények, háttér, személyiség jegyek szerepelnek, ettől miért rugaszkodnak el sokan, miért nem veszik figyelembe? Kontextus, kontextus. Kérdező, te miért szűrsz le olyan következtetést, hogy a nők sosem saját magukban keresik a hibát? Persze értem ott a környezet és te ezt látod, de valóban látsz mindent? Egyik kapcsolatban a nő pl csak 10%-ban hibás, de a férj 99%-ban a nőt hibáztatja, másik kapcsolatban fele-fele arányban hibásak, de egymásra mutogatnak? Ki fogja eldönteni kinek van igaza? Mást tartunk igaznak személyiségünk, múltunk, tapasztalataink szerint, nem játszhatunk mindig bírót afelett a bonyolult dolgok felett, amit nem is teljesen ismerünk. Igen, sokszor a nő, sokszor a férfi, sokszor mindketten hibásak, hogy oda jutott a kapcsolat. A hűtlenség nem szép dolog, de ilyet kijelenteni, hogy a feleségek a férjükben keresik a hibát enyhén szólva is tudatlanságra és egysíkú gondolkodásra vall.
2012. jún. 9. 19:08
 69/82 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom , az elején , még nem volt annyira önző egoista....

Mindenki a fényesebb felét mutatja , ........aztán előtőr az igazi énje!!

2012. jún. 9. 19:09
 70/82 A kérdező kommentje:
Elég nehéz elhinni, hogy addig áldott jó ember volt, majd pont akkor változott meg mikor a felesége megbetegedett, és egy önző senkiházi lett. Vagy a nő volt olyan vak, hogy ezt nem vette észre, vagy a férfi egy Jászai Mari díjas színész!
2012. jún. 9. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!