Férj hűtlensége esetén a feleségek miért nem saját magukba keresik a hibát, miért a szeretőben?
Szerintem sem a harmadik fél a hibás, hanem a házastársak közül vagy az egyik, vagy mind a kettő.
Az ismerőseim között volt már jópár cifra történet, ott sem mindig a megcsaló volt a hibás egyértelműen. Volt, ahol az asszony lett olyan elviselhetetlen házisárkány, hogy nőként mondtam, hogy a házból seprűvel kell kikergetni a fenébe.
Volt ahol meg a nő kidolgozta a belét, kiszolgálta a gyerekeket a férjét, apuci meg nyafogott, hogy nem figyel rá eléggé, miközben ő érzéketlen paraszt módjára alázta a párját. És még meg is magyarázta, hogy ő az áldozat és az elgyötört feleségének még a kedvében kéne járnia.
Hát attól függ , kérdező
Mert ha a feleség eü. gondok miatt , nem tud 3 hónapig teljesíteni , a férj meg egy önző egoista sz@rházi és ezért megy más báját keresni , akkor igen is CSAK A FÉRJ A HIBÁS!!!
És még 1000 pl, van amikor , csak az a fél a hibás aki félrematat , a másik nem .
És még annyit , hogy természetes ezt nem vitatom , hogy előfordúlnak olyan kapcsolatok , ahol akár a másik fél provokálja ki , ha lehet ezt így fogalmazni , de Én akkor is azt vallom, ha már megcsalás ,inkább szakítás
Hiszen akkor már úgy sem kötődöm a megcsalthoz.
Mert el sem tudnám képzelni , ha szeretem akkor megcsaljam.
Akkor meg ugyan ott tartunk , mint az elején , nincs szerelem , tisztelet , váltani kell , túl rövid az élet .
Mindenki adjon esélyt magának , hogy boldog legyen!
Gondolom , az elején , még nem volt annyira önző egoista....
Mindenki a fényesebb felét mutatja , ........aztán előtőr az igazi énje!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!