Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férj hűtlensége esetén a...

Férj hűtlensége esetén a feleségek miért nem saját magukba keresik a hibát, miért a szeretőben?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
56%

Mindenkinek vannak kötelességei amit teljesíteni kell. Most én is mondhatnám azt hogy felmondok itthon ülök egész nap és nézem a szappanoperákat, mert az a nő aki azt gondolja, hogy a férj dolga az hogy megteremtse az anyag hátteret a családnak az el van tévedve. Aztán akkor nézhetnénk egymásra. Ez egy ilyen biznisz. A házasság nem csak annyiból áll hogy megszülsz egy gyereket hogy anyagilag bebiztosítsd magad, aztán én szültem felkiáltással minden kötelezettséget lehet hanyagolni.

2012. jún. 9. 15:36
 52/82 anonim ***** válasza:
73%
A csaló szerintem mindig hibás. Akár nő, akár férfi. Ha nem megy, el kell válni, szakítani kell. Ha már mással dugok, akkor nem szeretem a párom, tehát nem nagyon van értelme együtt élni. A gyerekem előtt meg lesülne a bőr a képemről a vacsoraasztalnál, hogy most jövök egy másik pasitól/nőtől, aki nem az anyád/apád.
2012. jún. 9. 15:37
 53/82 anonim ***** válasza:
43%
Hát ne haragudjatok, de ha nektek egy gyerek kihordása az már nagy feladat ,(vagy neked, kedves válaszadó) meg hú de mekkora tett akkor a nők is el vannak tévedve, de nagyon, és igen, attól mert dug egy jót aztán szül attól még nem tesz keresztbe semmit a fele fele arányért.
2012. jún. 9. 16:18
 54/82 anonim ***** válasza:
55%

Ezt úgy mondom, hogy nincs gyerekem, és nem is akarok.

Nem az a nagy dolog, hogy egy nő szül. Ez a legátlagosabb dolog, amit egy nő tehet. A lényeg ott van, hogy az a nő SZERELEMből megszüli a TE gyerekedet.

2012. jún. 9. 16:22
 55/82 anonim ***** válasza:
0%
Mert úgy könnyebb.
2012. jún. 9. 16:26
 56/82 anonim ***** válasza:
68%
Engem már csaltak meg, megpróbálta azt mondani az a gyökér, hogy az én hibám (mert nem d*ghatott meg akkor amikor akart) ÉS?! Van ajtó, ott lehet hagyni, el lehet mondani, hogy több kell vagy valami nem jó vagy akár mi. Volt ilyen beszélgetés? Nem. Ha valakinek több, vagy más kell, ott az ajtó, el lehet ballagni ahhoz a jobb nőhöz. Engem nem érdekel ha valaki szeret, ha mást akar d*gdosni akkor csinálja, de előbb zárja le a kapcsolatát. Ha már annyira rossz a pár, hogy megcsalásba "kerget" valakit, könnyebb lenne elejét venni a dolognak és ott hagyni. Persze ha gyerek, hitel, ezen a nevén azon a nevén dolog van, akkor nyilván bonyolultabb, mert az már érdek. De akkor sem árt megmondani, hogy valami nem jó, és keresni akarok olyat, akinél minden jó. Én biztos nem kezdenék házas emberrel. Ha később derül ki, akkor meg még inkább ott hagynám, mert így hogy bízzon valaki a partnerében? Egyébként a szeretőt könnyebb hibáztatni. A férjet szereti, vele elfogult, tehát egyértelmű, hogy a másik csaj tehet mindenről. Az én részemről amikor a párom a legjobb barátnőmmel csalt meg én mindkettőt kiutáltam az életemből nem csak a barátnőmet. Kettejük közös hibája. Az meg, hogy én mit adtam meg meg mit nem, azt senki se rója fel hibámként, mert ha valami nem tetszik, akkor szakítás után is mehetett volna a barátnőmhöz.
2012. jún. 9. 16:27
 57/82 anonim ***** válasza:
20%
most mindenki jön azzal hogy nem beszélnek meg ilyenek, és mi van azzal aki megpróbálja, mint ez a 43 %-os de a csaj b*szik rá? A férfi férfi a nő nő, a nőnek foglalkozni kell a kicsi ártatlan lelkével a pasinak meg a farkával ebben mi a nehéz? ja, hogy du*ni nehéz de a pasi beszélgessen, mikor eleve nem is arra van kitalálva, az ilyenek miatt béna a világ, ezért általánosítanak mindenhol a nőkről és ezért sírnak keservesen 40 évesen , hogy senki nem csinál nekik gyereket.
2012. jún. 9. 16:32
 58/82 anonim ***** válasza:
78%

"a pasi beszélgessen, mikor eleve nem is arra van kitalálva"

Te teljesen hülye vagy? A férfiak nem ösztönlények, hanem normális, értelmes emberek. Igenis lehet velük beszélgetni, nem csak azért születtek, hogy dugjanak, aztán megdögöljenek.

2012. jún. 9. 17:09
 59/82 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem iszonyú nehéz nőnek lenni a világban, dolgozol, gyereket nevelsz,háztartást vezetsz. Egy kisgyerekkel otthon lenni szellemileg és fizikailag is nagyon fárasztó. A férfiak általában nem gondolkodnak el hogy hogyan kerül a szekrénybe a vasalt ruha, a vacsi az asztalra, és a gyerek is növekszik az anyuka által. Férfiként mondom nincs értékelve egy jó feleség munkája. A harmadik fél egy erkölcsi nulla, ahogy a csaló is. Sajnos soxor csak a kémia és az ösztönök űzik az embert más ágyába, pedig kellene egy kis tartása legyen az embernek, hisz bukhat mindent, vagyont, és a gyerekek előtt is igen rossz példával áll egy félrelépő szülő. Mi minta pár voltunk, még én is elhittem ezt, aztán kiderült a feleségem félre ment. Hibáztam-e? Semmit, ebben biztos vagyok, semmi olyat nem tettem, kértem, ami erre adott volna okot. 35/f
2012. jún. 9. 17:22
 60/82 anonim ***** válasza:
96%
Engem csaltak már meg, mégsem fordult meg a fejemben, hogy a 3. felet hibáztassam. Viszont magamat sem hibáztatom, nem tettem olyat, amiért ezt érdemeltem volna. Ha egy kapcsolat nem működik, vagy üljünk le megbeszélni a dolgot, vagy vessünk neki véget. De a megcsalás a legaljasabb dolog a világon. Nem lehet olyat hibázni, amiért ezt érdemelje az ember.
2012. jún. 9. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!