Férj hűtlensége esetén a feleségek miért nem saját magukba keresik a hibát, miért a szeretőben?
Mindenkinek vannak kötelességei amit teljesíteni kell. Most én is mondhatnám azt hogy felmondok itthon ülök egész nap és nézem a szappanoperákat, mert az a nő aki azt gondolja, hogy a férj dolga az hogy megteremtse az anyag hátteret a családnak az el van tévedve. Aztán akkor nézhetnénk egymásra. Ez egy ilyen biznisz. A házasság nem csak annyiból áll hogy megszülsz egy gyereket hogy anyagilag bebiztosítsd magad, aztán én szültem felkiáltással minden kötelezettséget lehet hanyagolni.
Ezt úgy mondom, hogy nincs gyerekem, és nem is akarok.
Nem az a nagy dolog, hogy egy nő szül. Ez a legátlagosabb dolog, amit egy nő tehet. A lényeg ott van, hogy az a nő SZERELEMből megszüli a TE gyerekedet.
"a pasi beszélgessen, mikor eleve nem is arra van kitalálva"
Te teljesen hülye vagy? A férfiak nem ösztönlények, hanem normális, értelmes emberek. Igenis lehet velük beszélgetni, nem csak azért születtek, hogy dugjanak, aztán megdögöljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!