Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férj hűtlensége esetén a...

Férj hűtlensége esetén a feleségek miért nem saját magukba keresik a hibát, miért a szeretőben?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
57%

nem kell rácuppani??

hat mit csinaljak ha megtetszik valaki,és utana mondja h nős??meg azert a férfiakat se kell félteni,csajoznak jobbra balra.

2012. jún. 9. 13:52
 12/82 anonim ***** válasza:
34%
Egyszerűbb a másik felet hibáztatni - holott mindig mindkettő felelős
2012. jún. 9. 13:55
 13/82 anonim ***** válasza:
93%

"Azért mert senki sem tökéletes, és ugyanúgy vannak számító/alattomos nők is. "

De ennek ehhez semmi köze, mert az egyik tettel nem lehet magyarázni a másikat. Ha pedig valaki szeretőt tart és mellette van párja is, akit nyilván még hiteget is, az nem csak kicsit tökéletlen, hanem egyenesen gonosz és gyáva.

Ha nem lenne az, akkor nem kellene megmaradnia olyan kapcsolatban, amiben nem akar lenni. Hoppá! Pont ez a baj! A kapcsolatot, a kiszolgálást akarja, de más nőt is mellette. Ezt akarod védeni azzal, hogy debezzeganőkiscsinálják.. Ez védhetetlen dolog.

2012. jún. 9. 13:56
 14/82 anonim ***** válasza:
83%

"Azért mert senki sem tökéletes, és ugyanúgy vannak számító/alattomos nők is.

Sőt, ennyi erővel a feleség hűtlenségéről is lehetne beszélni!"

Azért, mert senki sem tökéletes? Akkor miért kéne beszélni a nők hűtlenségéről? Semmi baj nincs vele, hiszen senki sem lehet tökéletes, nem de?:))

Te hímsoviniszta kisfiú.

2012. jún. 9. 13:56
 15/82 anonim ***** válasza:
96%
Ha te tetted ezt akkor szerintem benned van a hiba..aheleytt ,hogy szeretot kerestel volna magadnak inakabb az asszonyal kellett volna megbeszelni a dolgokat es ha nem megy akkor szepen elvalni... mindenhol vannak problemak de nem a megcsalas a megoldas...hat en kihajitottalak volna,mert ahelyett ,hogy megoldottad volna a problemat inkabb konnyebb volt csalni...es igen ketton all vasar
2012. jún. 9. 14:00
 16/82 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindig múlik minden két félen, ha valaki nem bír a vérével, lehetsz te a legtökéletesebb nő, neked annyi.
2012. jún. 9. 14:02
 17/82 anonim ***** válasza:
77%

Hát nézd, én nem voltam feleség ugyan, de megcsalt a barátom. 4 éve voltunk együtt, mellettem lett valaki, kihúztam a sz*rból, főztem neki, takarítottam utána, és mindig igényes lány voltam, meghallgattam a lelki problémáit. A barátaim mondták, hogy nem való hozzám, én mondtam, hogy de, mert szeretjük egymást. Aha..talált egy drogos csajt, aki a közelembe nem jöhetett, lestrapált, szakadt nő, a drog által elpusztított agysejtekkel és többször megdugatta magát a barátommal, akinek kedvezett, hogy ingyen fűhöz jutott.

Bocsánat, ha nem érzem magam kevesebbnek a szeretőnél és az exemnél. Még jó, hogy nem házasodtunk össze.

2012. jún. 9. 14:04
 18/82 anonim ***** válasza:
51%

Ti hoztátok fel, hogy csak a férj hibája lehet! Én erre írtam, hogy nem csak a férj hibája, mert kettőn áll a vásár. Erre írtátok, hogy csak azért is a férfi hibája, mert hogy kapuzárási pánik/félre akar lépni/újdonságra vágyik. Erre írtam, hogy ugyanúgy vannak ilyenek női verzióban, akik csalják a férjüket.

Egyelőre nem látom, hogy mi ebben a hímsovinizmus, hiszen én a feministák által hőn áhított egyenlőséget valósítottam meg, ahol mindkét fél ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, és ezzel egyiket sem helyezem a másik fölé. De nem baj. Legalább látom, hogy teljesen érett vagy az egyenjogúsághoz :), mert mint tudod mindenhez fel kell nőni.

2012. jún. 9. 14:05
 19/82 anonim ***** válasza:
72%

Nalunk egy hibas KOZOS dontes inditotta el a folyamatot. En eleg hamar rajottem, hogy rossz a terv, probaltam errol meggyozni a ferjemet, rengeteg konfliktusunk volt emiatt es mindketten csalodtunk valamelyest a masikban.

A ferjem nagyobbat bennem.

OK, elismerem, a meggyozos legrosszabb modszereit hasznaltam, joggal gondolt engem masnak, mint ami addig voltam, de akkor rajtam annyi teher volt, amennyi korabban meg sohasem, majd beledoglottem es a ferjem hibazasa ott kezdodik, hogy ezt o nem latta elegge, nem vette elegge komolyan. Ha meglatta volna, akkor segitenie kellett volna es nem megallapitani, hogy sokat valtoztam es kesz.

Ferjem kovetkezo hibaja, hogy nem mondta el nekem, hogy mi a baja, egyszeruen hallgatott, igy kb eselyem sem volt tudni, hogy ekkora a gond.

Belekezdett aprankent egy masik kapcsolatba, engem kb leirt, hiszen megvaltoztam es javitasi lehetoseg nelkul mashol kereste azt, amit addig tolem megkapott.

Szoval igen, en is hibas vagyok, de nem a legnagyobbat nem en hibaztam.

A szereto: igen, o sem eppen artatlan ember, mert ismerz bennunket es kb o volt az egyetlen, aki atlatta az egesz tortenetet. Neki tudnia kellett, hogy en miert voselkedtem maskepp, tudta, amit a ferjem nem tudott, de nem elmondta neki, hanem tamogatta abban, hogy en vagyok a rossz es semmi sem lesz mar a regi, lepjen tolem, ha boldog akar lenni. Eleve jo ember nem igazan lehet az, aki a sajat omzosegebol egy masik csalad szetrombolasaban segedkezik aktivan, kozben a sajatjat ki is nyirta. En pl szemely szerint soha nem kerultem kapcsolatba olyan ferfival, akinek baratnoje/felesege/csaladja van. Miattam ne sirjon senki, miattam ne legyen egy apabol sem hetvegi apuka. Ha egy kapcsolat romlani akar, akkor romolhat hamadik fel nelkul is, en ebben nem segedkezek, mert nincs hozza lelkem.

Szoval igen, akibol szereto lesz, az sem tul jo, sem tul korrekt ember nem lehet.

Nem a szereto a fobunos, de nem is lehet teljesen jo ember.

2012. jún. 9. 14:08
 20/82 anonim ***** válasza:
48%
Mert egyszerűbb egy külső emberre hárítani, mint magunkba nézni. És ez legyen akár férfi, akár nő. Mondom ezt úgy, hogy most hagytak el egy sokkal idősebb miatt..
2012. jún. 9. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!