Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férj hűtlensége esetén a...

Férj hűtlensége esetén a feleségek miért nem saját magukba keresik a hibát, miért a szeretőben?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
64%

68-cal teljesen egyet értek :-)

Pl. ma hozzászóltam egy másik kérdéshez , ahol a gyerekvállalásról volt szó.

Leírta egy pasi röviden a sztoriját , hogy Ő nem akart , mert a csajjal akkor ismerkedtek meg , nem is alakult ki szerelem , sőt elég hamar rájött , hogy azon az alkalmon kívűl amit együtt töltöttek , nincs bennük semmi közös .

Igen ám , de a csaj bejelentette , hogy terhes.

Azóta a baba megvan , a szeme fénye , de nem tudná elviselni , hogy pár hetente hétvégén láthassa a babát ,a (csaj már csak azért sem engedne hosszabb láthatást ) és a csajt nem szereti , sőt

De ennek ellenére elveszi , vagy vette már nem tudom , csak hogy a nap 24 órájával a gyermekével lehessen !!

Ez annyira meghatott , hogy vannak még ilyen önfeláldozó pasik , igaz a Nő itt a gáz ,. mert gondolom tudta , hogy a pasi gyenge pontja ez lesz , és be is jött neki.

Na ebben az esetben , "megengedett " legalább is nem felháborító a félrelépése , hiszen a gyermekéért "áldozta" fel magát.

2012. jún. 9. 19:19
 72/82 anonim ***** válasza:
0%
De igen , ezért nevezem ÖNZŐNEK , mert csak a saját jóléte , igénye kielégítése érdekli!!!
2012. jún. 9. 19:21
 73/82 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam , hisztis, idegbeteg korszakomban ,és áldom a jó istent , hogy olyan pasim van amilyen , kitartott mellettem , ÉS SOHA NEM CSALT MEG!!

Pedig volt , hogy 4 hónapig nem volt semmi , mert depis voltam.

Most már jól vagyok , és jobban szeretem mint valaha ,

mert azt szeretem , ahogy szeretett , ápolt és kitartott mellettem .

Egyszer megkérdeztem , hogy MIÉRT hiszen önmagamat is nehéz volt elviselni , csak annyit mondott MERT SZERETLEK!

/és tudta , hogy ha velem marad , kitart és segít nekem , akkor meggyógyulok és újból a régi leszek , akibe beleszeretett/

És így is van.

Bár hogy alakulna a kapcsolatunk én sem tudnám soha semmi ürüggyel megcsalni ,már csak ezért sem.

2012. jún. 9. 19:26
 74/82 anonim ***** válasza:
35%
Ő nem tehet arról, hogy egy másik nő van olyan aljas, hogy családos emberrel kezd, és arról sem, ha a férje ekkora önző lelketlen d.g.
2012. jún. 9. 21:31
 75/82 anonim ***** válasza:
35%
75: ez nem egyértelműen fekete és fehér, nekem vannak olyan ismerőseim, ahol a feleség volt a hibás... A férjjel közölte a szülés után, hogy ő már nem nő, hanem anya, és többet nem feküdt le vele, nulla intimitás. Folyton üvöltözött mindenért, a férjet meg a gyerekkel zsarolta, hogy ha le mer lépni, akkor többet nem látja.
2012. jún. 9. 21:35
 76/82 anonim ***** válasza:

Vannak olyan féfiak és nők, akiknek soha semmi és senki nem elég tökéletes, ezért mennek félre; azt hiszik, a másik jobb, de nem, mert ők abban az illetőben is találnak hibát.

Az a szörnyű valóság, hogy az esetek többségében a szeretők TUDJÁK, hogy aki húzogatja őket/akit húzogatnak, foglalt (és nem igazán izgatja őket, hogy szétrobbantják a családot). Nagyon kevés olyan szerető van, akiben mgszólal az ember, és azt mondja, hogy rendezze a házasságát, és ne hazudozzon tovább, de ami igazán fontos, a talpára áll, és nyíltan rendezi a dolgot.

Nem mondom, hogy a feleség nem lehet hibás, vagy a férj, de egészséges emberek "ismerik a játékszabályokat", és megoldják a problémákat, nem elsumákolják.

2012. jún. 9. 22:19
 77/82 anonim ***** válasza:
Másik kérdésnél leírta egy pasi röviden a sztoriját, hogy rövid ismeretség után megdugott egy csajt, nem is szerette, nem is illettek össze, de dugni azért jó volt, óvszert persze nem húzott, mert minek az, aztán amikor gyerek lett, elvette a csajt, de csalja, és a 19:19-es válaszolót ez annyira meghatotta, hogy vannak még ilyen önfeláldozó pasik. Engem valahogy nem.
2012. jún. 10. 05:24
 78/82 anonim ***** válasza:

A szereto akkor hibas, ha tud a felesegrol, de ennek ellenere viszonyt kezd a ferfival. Ezzel legfokeppen onmagat minositi.

A ferj akkor hibas, ha hagyja magat a farka altal iranyitani vagy ha meg sem probalja megoldani a problemakat.

A feleseg pedig akkor hibas, ha szarik a ferjre, elhagyja magat es nem szexel.

Szamomra mind3 ugyanaz a szitu, csak mas kontosben...

2012. jún. 11. 21:34
 79/82 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem az a hibás, aki becsapja, ámítja a másikat. Legyen ez akár a férj, akár a feleség, akár a szerető. Ha egymást csapják be, akkor mindannyian hibásak.

Nézzük néhány lehetőségeket:

1. A leggyakoribb. Férjecske (kapuzárási, unalom, gyávaság..stb. miatt) félrelép, de a feleségecskében azt a látszatot kelti, hogy minden OK. A becsapás kész. EGyértelmű, ki a hibás, még akkor is, ha a feleség egy hárpia. A LÁTSZAT keltése már elég a hazugság fogalmához.

2. Férjecske félrelép, mert nem működik a házasság. 1000-nyi próbálkozás a megmentésre, de esélytelen, a feleség hülye. Esetleg a magyarázat az együttmaradásra: a gyerekek. A levegőben benne van a félrekacsintás. A feleség sem tesz már semmi érdemlegeset a férjéért, s jó ürügy neki, ha embere félredug, hiszen akkor ő lehet a sértett, elhagyott feleség. Becsapás: elsősorban a feleségtől. Másodsorban a férjtől, mert ahelyett, hogy elvált volna, a rövidebb utat választotta kis lelkivilágának és egyéb testrészének simogatásához.

3. A félredugás nyitott dolog. A férj soha nem áltatta párját az ellenkezőjéről, aki tisztában van ezzel. De szereti annyira, hogy elviseli. Sőt, még akár el is mondható, hogy a férj is szereti a feleségét, csak hát ő ugye, amolyan nyughatatlan, vagy ki tudja, milyen egoval rendelkező lélek. Ez a legbetegebb forma, szerintem, de létezik. Itt a nőci választotta saját helyzetét. A férj nem hibás, max. ha kihasználta csak a feleség szerelmét. A nő viszont, ha mégis el kezd ágálni nehéz, megcsalt sorsa ellen, akkor ő a hibás(sabb), hiszen tisztában volt, mire számíthat. Még akkor is, ha azt gondolta, hogy idővel, szerelmével, esetleg gyerekkel meg tudja változtatni a pasit.

Én voltam szerető és megcsalt feleség is. A harmadik fél, a csalfa fél nem voltam, mert számomra az hazugsággal járt volna, ami már nem fér bele nekem a saját kalapomba. (ld. fentiek)

Szeretőként nem tartom magam hibásnak, a döntés a pasié volt. Ő számol el házasságával. Rosszul csak akkor éreztem magam egy kicsit, amikor megtudtam, hogy nem is olyan sárkányvérű hárpia az a bizonyos megcsalt feleség.... Innentől felgyorsultak a pasival az események a kirúgás irányába. Ld.: néhány dögös éjszaka kedvéért engem csapott be, milyen nehéz sora van a felesége mellett. Nem szeretem, ha becsapnak.

Megcsalt feleségként annyi hibámat ismerem el, hogy struccpolitikát folytattam magam ellen, s elhitettem magammal, hogy szeret annyira a férjem, amennyire szükséges, hogy ez ne történjen meg. Lazán kezeltem a megcsalás témáját a felszínen. Pár alkalmat tulképpen megengedtem neki, s annyi volt csupán a kérésem, hogy ne sumákoljon, hogy ne menjen el a bizalmam. De nem így történt. Ő ennek ellenére a hátam mögött viszonyt kezdett, aminek következtében kinyílt a csipám. Tehát képes volt annak ellenére megcsalni, hogy viszonylag szabad kezet kapott, az őszinteségéért cserébe. Bukta. De hát ez a része ily módon volt a én hibám. %-osan szerintem, az enyém ebből 5% az idióta naivságomért, az övé a többi.

2012. jún. 12. 20:36
 80/82 anonim ***** válasza:

Vannak még azért ehhez képest is "árnyalatok":

2/a: A feleség nem tesz semmit, de azért elvárja, hogy a férj maradjon 100%-ig hűséges, ezért rövid pórázon tartja.

3/a: Nyitott a dolog, de nem a feleség naivitása miatt, hanem azért, mert egyáltalán nem érdekli már a férj, sőt, ő is félrekacsintgat, csak valami miatt nem tudnak elválni.

2012. jún. 14. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!