Férj hűtlensége esetén a feleségek miért nem saját magukba keresik a hibát, miért a szeretőben?
28-as.
Miért is kéne vitatkozni? Beláttad, hogy nem csak a férjed hibája volt, hanem te is ugyanúgy ludas vagy. Ezen mit kellene vitatkozni? Ennek örülni kellene, hogy értelmes emberként álltál hozzá a dolognak, és nem pedig úgy mint itt sokan, hogy csak a férj lehet a hibás, mert hogy ő tökéletes!
Bocsi , az előző vagyok , most olvastam át az utolsó hozzászólásokat ,
Jó kis lavina indult el , micsoda indulatok, micsoda érvek :-)
Szerintem minden éremnek 2 oldala van , de igazából a hibás mindig az , aki félremegy , hiszen van más választása is !
Tehát ha egy feleség nem tökéletes-és miért is lenne az hisz senki sem az-akkor meglehet csalni????
Ha nem rakja szét a lábát annyiszor ahányszor a férje akarja akkor meglehet csalni???
Nem kellene először BESZÉLGETNI???
Ez baromság hogy az a hibás aki félredug. Mint írtad az éremnek két oldala van. Az én feleségem mikor szült utána Átment slampos trampliba, hanyagolta engem, saját magát is kb egész nap otthon meresztette a seggét és zabált mondván ő gyereket nevel. Én próbáltam leülni megbeszélni, de nem jutottunk sokra. Ezek után mért is én vagyok a hibás. Én megpróbáltam megbeszélni, ha ő semmit nem hajlandó tenni a kapcsolatért akkor a megcsalás az ő hibája. Ennyi.
34
Nem,nem!Ez nem így van.
A feleséged slampos lett és lusta,nem törődött veled(elmondásod szerint),akkor elkell válni/szakítani majd keresni olyat aki szerinted hozzád illik és nem megcsalni!!!
Ha annyira rossz volt vele akkor miért a megcsalás és miért nem a válás??JAAAA,kérem az már nehezebb mint sunyizni igaz?
34-es: ok, a feleseg hibas volt nalatok, te korrekt voltal, mert mondtad a bajodat, gondolom minden lehetoseget megadtal volna neki, ami a valtoztatashoz szukseges (lelkileg, anyagiakban, idoben, szervezesben), de igy sem tett semmit, mert nem erdekelte, nem erdekelted te sem.
Az inkorrektseg akkor kezdodik ilyen helyzetben, ha valas/szakitas, vagy egy nyitott kapcsolatrol torteno megbeszeles utan jarsz felre, hanem ugy, hogy a hibai ellenere us elvileg meg mellette vagy ugy, ahogy korabban.
Erted mire gondolok?
Ja hogy még megkapja a vagyon felét, az kéne még. Meg aztán ott a gyerek is. Meg amit leírtam nem egy ritka eset. Szinte mindennapos történet, és most váljon el mindenki aki így jár? Nem igazán lennének egyben családok akkor. Plusz nekem ez így tökéletesen megfelel. Lelkiismeret furdalásom sincs a dolog miatt mert tudom hogy én mindent megpróbáltam.
szerintem mindhárom fél hibás, de legfőképpen a férj.
ha valami baja van nem ám hogy elmondaná a feleségnek, leülne vele megbeszélni hanem sunyiban keres egy másik nőt. a szerető akkor hibás ha tud az egészről és úgy megy bele. de sokszor a férfi nem közli ezt, egyedülállónak(!) mondja magát (a környeztemben volt ilyen).
a feleség abban hibás hogy vagy nem veszi észre hogy valami nem stimmel vagy ha igen nem tesz semmit. ha ő megpróbálja megbeszélni, megoldani a dolgot de a pasi nem hajlandó őszinte és partner lenni ebben akkor nem hibáztatható.
összegezve tehát: a pasi sunyít, kényelmesebb a viták, beszélgetések elől elmenekülni ugye, képtelen megmaradni 1 p.nci mellett, hazudik a feleségnek, hazudik a szeretőnek (neki vagy arról hogy nincs senki vagy arról hogy áá, épp elhagyóban vagyok, válok blabla).
nem a szeretőt köll megtépni, hanem a töketlen férjet jól középsőn rúgdosni.
na most jöhet a sok hűtlen férj lepontozni :D
Teljesen mindegy szerintem, hogy ki a hibás és ki nem... nem lehet egyértelműen kijelenteni.
Amit én látok, hogy férjek is, feleségek is egyetlen dolog miatt csalják meg a párjukat: mert nem érzik magukat férfinak/nőnek. A házastársak elkényelmesednek egymás mellett, és elfelejtik, hogy a másik is ember, akinek testi-lelki szükségletei vannak. A nőknek is, a férfiaknak is. Ha ez nincs meg, és másnál megkapják, akkor felvillan egy kis lámpa... aztán vagy el tudja nyomni, vagy nem. Általában először még igen... aztán másodszorra már jobban kell küzdeni... többedszerre már nem biztos, hogy sikerül.
Pedig csak oda kellene figyelni egymásra, a feleségnek férfiként tekinteni a férjére, a férjnek pedig nőként a feleségére. Ha ez meglenne, akkor nem lenne félrelépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!